Acasă Actualitate Dolj: Dosar penal pentru vot fals la Goicea

Dolj: Dosar penal pentru vot fals la Goicea

Poliţiştii din Dolj au întocmit un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată la Izvoare
Poliţiştii din Dolj au întocmit un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată la Izvoare

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din Goicea, membru al echipei care a venit cu urna mobilă la o locuință din Goicea Mica, a aplicat stampila de vot pe buletin, în locul unei femei de 74 de ani.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că soțul femeii, in vârsta de 75 de ani, ar fi fost cel care ar fi semnat în dreptul femeii, pe listele electorale, iar apoi, celălalt bărbat ar fi fost cel care ar fi aplicat ștampila.
In cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version