Acasă Politica Tăriceanu ia în calcul ieșirea de la guvernare

Tăriceanu ia în calcul ieșirea de la guvernare

Tăriceanu ia în calcul ieșirea de la guvernare

Călin Popescu Tăriceanu ia în calcul ieșirea de la guvernare, după ce social democrații au ales să meargă cu un candidat propriu la alegerile prezidențiale. Pe de alta parte, Viorica Dancilă spune că nu există posibilitatea ruperii Coaliției de guvernare.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că riscurile să se deterioreze alianţa PSD-ALDE sunt mari. „Sunt colegi de-ai mei cu care astăzi am discutat și nu numai astăzi, care au cerut mai mult sau mai puțin așa vârtos: Dom’le, hai să ieșim de la guvernare. Dacă responsabilitățile nu le împărțim și PSD-ul spune: Dom’le, noi suntem partidul mare și noi luăm toate deciziile. Atunci sigur că noi avem posibilitatea și putem să spunem: Ok! Sunt cel mai bine plasat candidat din partea PSD și ALDE. Ne uităm pe aceleași date pentru că am confruntat, avut acces la sondajele pe care le-a făcut și PSD-ul.”, aspus Tăriceanu

Pe de altă parte, premierul Viorica Dăncilă consideră că guvernarea nu este pusă în pericol”Coaliția va merge mai departe în ceea ce privește guvernarea. Fiecare dintre noi vrem să vedem care este scorul nostru. Cum putem să ne mobilizăm pentru a obține un rezultat foarte bun pentru a câștiga alegerile prezidențiale”.

Exit mobile version