Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
În prima parte a zilei este posibil să aveţi de rezolvat o serie de probleme care nu suportă amânare. Șunt șanse să duceţi totul la bun sfârșit, dacă acţionaţi cu calm și fără să vă pripiţi. După-amiază s-ar putea să vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei împreună cu partenerul de viaţă.

TAUR
Se întrevede o dimineaţă cu dificultăţi de concentrare și de comunicare. Vă sfătuim să amânaţi activităţile importante în plan profesional și să fiţi precaut în relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Traversaţi o perioadă bună în plan sentimental.

GEMENI
Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o demaraţi împreună cu o persoană apropiată. După-amiază este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă determină să vă schimbaţi planurile pentru zilele următoare. În această perioadă este indicat să evitaţi speculaţiile.

RAC
Împreună cu persoana iubită, s-ar putea să faceţi planuri îndrăzneţe, pe care care cei din jur le consideră nerealiste. Cu răbdare și perseverenţă, puteţi realiza ceea ce v-aţi propus. În a doua parte a zilei este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu o persoană mai în vârstă din familie.

LEU
Se întrevede o îmbunătăţire a situaţiei financiare. De asemenea, este de așteptat să fiţi într-o formă fizică excelentă. Este o zi bună pentru a pune bazele unei afaceri, pentru călătorii și pentru activităţi intelectuale. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi să o refuzaţi.

FECIOARĂ
În prima parte a zilei puteţi avea un succes nesperat cu prilejul unei scurte călătorii în interes profesional sau de afaceri. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea dacă un proiect progresează mai încet decât v-aţi așteptat.

BALANŢĂ
Înainte de amiază este posibil să încasaţi o sumă importantă, probabil o sponsorizare, o donaţie sau chiar venitul care vi se cuvine dintr-o colaborare mai veche. Dacă vă gândiţi să investiţi într-o afacere, azi puteţi începe să faceţi planuri pe termen lung, dar nu este momentul să luaţi o decizie finală.

SCORPION
S-ar putea să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi, dar nu aveţi motive de îngrijorare, fiindcă este foarte posibil ca schimbările să se dovedească avantajoase. O persoană mai în vârstă sau cu mai multă experienţă v-ar putea da informaţii utile pentru a demara o activitate profitabilă.

SĂGETĂTOR
Este posibil să primiţi un cadou neașteptat din partea unei persoane dragi. Capacitatea de comunicare ar trebui să fie foarte bună și să vă ajute să rezolvaţi o problemă financiară delicată. În partea a doua a zilei este posibil să fiţi invitat la o reuniune cu persoane apropiate.

CAPRICORN
În cursul dimineţii este posibil să luaţi o decizie în urma căreia trebuie să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

VĂRSĂTOR
Vă bucuraţi de o capacitate de comunicare foarte bună, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur atât în plan profesional, cât şi cu familia şi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de ocazie pentru a lămuri neînţelegeri mai vechi. Contextul astral de azi este favorabil activităţilor comerciale.

PEȘTI
Simţiţi nevoia să vă afirmaţi. Dacă aveţi senzaţia că există nişte constrângeri care vă opresc să faceţi acest lucru, s-ar putea să explodaţi. Încercaţi totuşi să nu vă răniţi familia, făcând din ea ţapul ispăşitor. Dacă aveţi de dat explicaţii la locul de muncă asiguraţi-vă că o faceţi acum, până nu e prea târziu.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version