Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Inima ţi se umple de o stare nouă, cu care nu sunteţi obişnuit, dar care poate fi motivaţia perfectă pentru a vâsli din ce în ce mai repede către împlinirea unui mare vis. Aveţi şi norocul de a atrage alături oameni care vă încurajează cu modul lor tonic de a fi, şi, alături de ei, toate vor merge că pe roate. Lăsaţi fantezia să zburde unde vrea, lăsaţi-o să creeze până în cele mai mici amănunte.

TAUR
Nu vă puteţi ocupa de mai multe lucruri simultan, învăţaţi să vă împărţiţi munca. E un moment bun să luaţi o decizie prin care să demonstraţi că ştiţi să vă organizaţi foarte bine, descoperind că pe lista de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le puteţi amână pe altădată.

GEMENI
Nu încercaţi să vă descurcaţi singur într-o situaţie în care lucrurile ar evolua mult mai bine în doi. Cooperaţi, comunicaţi ce aşteptări aveţi, pentru că numai așa ajungeţi mai uşor la rezultatele dorite. Nu vă cramponaţi de deciziile luate, ci staţi şi ascultaţi şi ce are de spus partenerul de muncă, de dialog, de viaţă!

RAC
Nu vă lăsaţi intimidat de cei care vă spun cu ironie că fugiţi după cai verzi pe pereţi. Nu renunţaţi la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat în gândurile secrete. Din toate acestea se clădeşte realitatea viitoare, pentru că sunt recompensaţi doar cei care au curaj să viseze, şi apoi aveţi răbdare, crezând cu tărie că sunteţi pe drumul cel bun!

LEU
Succesul la care ajungeţi vă oferă minunate motive de satisfacţie. Reuşita de acum vă motivează să mergeţi şi mai departe, să urcaţi şi mai sus, acordând mai multă atenţie asupra auto-perfecţionării. Când vedeţi de ce sunteţi în stare, parcă vă concentraţi şi mai serios şi vă stabiliţi obiective din ce în ce mai înalte.

FECIOARĂ
Nu staţi prea bine cu banii şi nu bă puteţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi. Trebuie să fiţi foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă. Sunteţi oarecum frustrat din cauza banilor, dar vă comportaţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faceţi excese de nici un fel.

BALANŢĂ
Aţi tot sperat că un anumit moment de care vă era teamă să se amâne sau să nu mai aibă loc deloc, dar iată că aşteptarea a luat sfârşit şi daţi piept direct cu evenimentul cel mare. Deşi l-aţi aşteptat atât de mult, iată că nu iese conform speranţelor şi lucrurile par să se dea un pic peste cap, semn că planurile de acasă nu sunt întotdeauna ca cele din târg.

SCORPION
Cu cât intraţi în contact cu mai multă lume, cu atât nervii sunt mai întinşi, pentru că aveţi de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu dumneavoastră. Sunteţi iritat de replicile din jur, sunteţi scos din sărite de gesturile agresive ale altora și nu sunteţi în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic.

SĂGETĂTOR
Aveţi tendinţa de a lua peste picior criticile sau judecăţile celor din jur şi bine faceţi, pentru că aşa nu le puneţi la suflet. Unii oricum nu ştiu altceva decât să analizeze fără să-şi vadă propriile defecte. Totuşi, n-ar strica să ţineţi minte ceea ce vor ei să vă spună, pentru că, pe undeva, au dreptate şi v-ar fi de folos să ţinţi cont de avertismente.

CAPRICORN
Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile. Nu reușiţi să vă rupeţi de motivele de enervare de peste zi şi veniţi cu ele acasă, gata să stricaţi şi aici atmosfera. Faceţi un efort să vă debarasaţi de tot ce v-a supărat pe parcursul zilei și să menţineţi dialogul pe un teren armonios.

VĂRSĂTOR
Nu vă comparaţi cu ceilalţi pentru că aveţi sigur un as în mânecă de care veţi şti să profitaţi la momentul oportun. Vă aflaţi într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul dumneavoastră. Aveţi tendinţa de a vedea faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vedeţi pe ei net superiori, ceea ce nu e deloc adevărat.

PEȘTI
Aţi încerca să rămâneţi diplomat şi amabil în mediul în care vă aflaţi, nu puteţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur. Vă abţineţi să nu ripostaţi, să nu răspundeţi la atacuri, dar încearcaţi să nu folosiţi aceleaşi arme ale celor care vă atacă, adică ţineţi cont de politeţe, de toleranţă, că să nu arătaţi inamicilor că vă irită.

Exit mobile version