Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Selectaţi-vă priorităţile și dozaţi-vă eforturile, pentru că riscaţi să obosiţi și să se manifeste afecţiuni vechi. Segmentul financiar este foarte răscolit, este bine să vă dozaţi cheltuielile, să verificaţi constant bugetul veniturilor și cheltuielilor, dar și documentele financiare.

TAUR
Aveţi nevoie de odihnă, detașare de cotidian și să staţi de vorbă cu voi înşivă. Sunt posibile afecţiuni care să vă dea peste cap programul propus. Planificaţi-vă activităţi ușoare și, la nevoie, cereţi sprijinul celor apropiaţi și de încredere. Evitaţi semnarea documentelor și luarea deciziilor majore, pentru că mentalul este răscolit.

GEMENI
Propuneri de activităţi comune cu prietenii, cu impact pe termen lung, ce privesc îmbunătăţirea spaţiului locativ și rezolvarea unor situaţii-problemă ale familiei. Fiţi prudent, deoarece există detalii ascunse, total nepotrivite intereselor voastre, pe care le veţi descoperi curând.

RAC
Sunt posibile controverse și discuţii aprinse pe teme de larg interes. Fiţi atent la ce vi se spune și mai ales controlaţi-vă vorbele și gesturile. Gândirea și comunicarea sunt deficitare, transmiterea și înţelegerea informaţiei se realizează mai lent. Discuţii importante cu prietenii și cu susţinătorii din segmentul socio-profesional.

LEU
Cumva există o legătură între călătorii, studii și segmentul profesional, în sensul că este posibil să călătoriţi sau să studiaţi ceva necesar la locul de muncă. Dincolo de forfota cotidiană, rezervaţi-vă momente și pentru odihnă. Aveţi nevoie să vă reorganizaţi programul și activităţile.

FECIOARĂ
Cei dragi, partenerul de viaţă sau colaboratorii vă pot solicita sprijin material consistent, de aceea fiţi prudent. Unii chiar ar fi tentaţi să exagereze privitor la distracţii și aventuri costisitoare. În călătorii puteţi întâmpina neplăceri. Selectaţi priorităţile, alegeţi-vă cu grijă vorbele și evitaţi suprasolicitarea nervoasă.

BALANŢĂ
Este posibil să vă redefiniţi noţiunea de cooperare, pentru că unii vă vor provoca mult și veţi fi nevoit să decideţi în consecinţă. Gândiţi-vă, în primul rând, ce condiţii vă avantajează, fie că este vorba despre relaţia matrimonială, fie despre cea profesională. Se recomandă prudenţă, discreţie și evitarea luării deciziilor majore.

SCORPION
Este posibil să resimţiţi oboseală sau să vă dea bătăi de cap niscai afecţiuni ale sistemului uro-genital sau ale segmentelor capului. Relaţiile colegiale sunt anoste, comunicarea e deficitară. Alegeţi-vă cu grijă vorbele, gesturile și evitaţi discuţiile contradictorii. O relaţie matrimonială poate lua turnuri nebănuite.

SĂGETĂTOR
Fiţi precaut și chibzuit la fiecare cheltuială, deoarece există o tendinţă păguboasă să cheltuiţi peste măsură. La serviciu este mult de lucru, iar relaţiile colegiale lasă de dorit. Evitaţi discuţiile contradictorii și lucrul în salturi. Planificaţi-vă atent sarcinile de lucru! Sănătatea este deficitară.

CAPRICORN
Curăţenie generală, reparaţii sau achiziţionarea unor bunuri. Sunteţi combativ și nerăbdător, astfel că în orice moment puteţi declanșa conflicte în familie. Controlaţi-vă stările sufletești și reacţiile, pentru că există riscul să obosiţi și să apară afecţiuni digestive sau respiratorii.

VĂRSĂTOR
Întâlniri și discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva probleme personale și profesionale. În familie se animă atmosfera, aveţi discuţii aprinse și activităţi comune cu membrii familiei. Se pot avaria diverse instalaţii din spaţiul locativ, deci fiţi prudent și verificaţi.

PEȘTI
Cei dragi vă pot oferi cadouri deosebite, utile și care să vă bucure sufletul. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt importante, deoarece se vor crea contexte care să ducă la discuţii lămuritoare. Călătorii pe distanţe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse personale și profesionale.

Exit mobile version