Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administraţi cu chibzuinţă ca să faceţi faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai aveţi şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezaţi după o anumită ordine.

TAUR
Nu mai alergaţi după cai verzi pe pereţi! Veţi auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume vă spune că visaţi, ar fi bine să vă treziţi la realitate. Poate mergeţi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci vă afundă şi mai mult în visare.

GEMENI
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptatea e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare, s-ar putea să fiţi cel care judecă la rece situaţia şi trage o concluzie.

RAC
Aveţi norocul de a atrage alături o persoană care vă seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priviţi la el ca într-o oglindă. Gândiţi-vă că are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem.

LEU
Şocul unei veşti pe care o primiţi brusc azi e imens şi vă lasă fără direcţie, dar încercaţi să nu luaţi decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lăsaţi lucrurile să se mai aşeze, liniştiţi-vă puţin, pentru că veţi înţelege altfel situaţia după o vreme.

FECIOARĂ
Trebuie să faceţi ceva ca să scăpaţi de pasa proastă care vă dă târcoale. Căutaţi-vă refugiul potrivit care să vă distragă atenţia de la motivele de supărare. Se vede că nu vă convine ceva, că nu sunteţi în apele dumneavoastră, dar, dacă reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce vă îngrijora la început nu va mai conta.

BALANŢĂ
Nu ştiţi ce să apreciaţi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care vi le arată sau frumoasele cuvinte pe care le şopteşte. Aveţi nevoie şi de unele, şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele.

SCORPION
Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu speraţi că un lucru care vă face fericit acum va ţine aşa mult şi bine. Păstraţi din tot ce simţiţi acum doar ce vă poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi un dezavantaj.

SĂGETĂTOR
Veştile bune vin din toate părţile şi cum să nu vă bucuraţi de ceea ce auziţi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească tot ce li se întâmplă. Felicitaţi-i, transmiteţi-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea dumneavoastră!

CAPRICORN
Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile! Ori sunteţi pe cale să încheiaţi o afacere proastă, să cumpăraţi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnaţi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care aveţi mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată.

VĂRSĂTOR
Nu e recomandabil azi să lucraţi pe cont propriu, pentru că aţi ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu partenerii dumneavoastră. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect.

PEȘTI
Primiţi o veste atât de bună, încât nici nu mai aveţi răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Aţi vrea să săriţi peste câteva etape, să ajungeţi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să vă grăbiţi.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version