Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Este nevoie să vă ocupaţi de curăţenie generală, reparaţii sau de vânzarea ori achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu vă bazaţi pe cele spuse sau decise acum.

TAUR
Multă lume va dori să vă vorbească în această săptămână, însă emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fiţi prudent și evitaţi discuţiile ample. Se pot relua teme sau activităţi vechi, întrucât ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile vă sunt îndreptate spre câștiguri și investiţii.

GEMENI
Sunteţi pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcţii noi în plan personal și profesional. Accentele acestor zile sunt pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales cu partenerul de viaţă și cu colaboratorii. Este vremea să renunţaţi la ceea ce nu vă mai este de folos și să vă orientaţi spre noi orizonturi parteneriale.

RAC
Sunteţi capricios în această săptămână, astfel că puţini sunt capabili să vă intre în voie. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a vă ocupa de nevoile dumneavoastră sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relaţiile din preajmă. Se îmbunătăţesc veniturile din activitatea profesională.

LEU
Veţi renunţa la unii prieteni sau vă veţi schimba radical atitudinea faţă de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susţinătorilor din segmentul socio-profesional vă vor determina să vă redefiniţi conceptul de prietenie, orientându-vă totodată spre persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale. Aveţi nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

FECIOARĂ
Sunteţi înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii, dar emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungeţi la un consens chiar și cu dumneavoastră înşivă. Evitaţi să povestiţi despre dumneavoastră și planurile de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, fiţi pudent și îngrijiţi-vă corespunzător.

BALANŢĂ
Sunteţi solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă. Alegeţi-vă vorbele și gesturile cu grijă, întrucât vă sunt observate cu atenţie și criticate în consecinţă. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Foarte importante sunt acum relaţiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional.

SCORPION
Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activităţi socio-profesionale sunt subiectele principale ale acestei săptămâni. Sunt posibile erori de gândire și comunciare, de aceea fiţi prudent și nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. La serviciu sunteţi solicitat de către șefi și autorităţi.

SĂGETĂTOR
Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiţi cu măsură și evitaţi implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, conferinţe pe teme filozofice, activităţi culturale. Bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară.

CAPRICORN
Relaţiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămuriţi fie aspectele vieţii de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau aflate în discuţii de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că sunteţi sensibil și concentrat pe propria persoană. Fiţi prudent și acordaţi atenţie și celorlalţi.

VĂRSĂTOR
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal. Dozaţi-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenţia, destul de zgomotos, afecţiuni mai vechi sau mai noi. De reţinut că la serviciu există animozităţi ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment.

PEȘTI
Este bine să vă îndreptaţi atenţia spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobby-urile dragi. Activităţile recreative desfășurate alături de cei dragi vă relaxează, vă amuză și vă provoacă să vă exersaţi creativitatea. Aţi putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii.

Exit mobile version