Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
În această perioadă vă puteţi bucura în voie, vă puteţi exprima cum ştiţi mai bine, aveţi idei creative, dar şi chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei şi a iubirii, a inimii deschise în faţa vieţii şi a celor pe care-i iubiţi. E şi un moment bun pentru a vă propune câteva obiective îndrăzneţe şi a profita de nişte uşi care vi se deschid acum.

TAUR
Pentru dumneavoastră este activă zona sufletului, a casei, familiei, siguranţei emoţionale şi materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa nişte resurse externe, pentru a solicita sprijin şi a folosi energia de care dispuneţi spre a crea ceea ce vă doriţi în spaţiul personal şi familial.

GEMENI
Sunteţi dominat de optimism, încredere, energie constructivă şi capacitatea de a soluţiona cu seninătate o situaţie pe care aţi crezut-o fără ieşire. Aveţi suportul total al partenerului şi e bine să vă lăsaţi inspirat de entuziasmul şi curajul de care acesta dă dovadă în această perioadă.

RAC
Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja aveţi semnale că ritmul se accelerează, aşa că e important să ţineţi pasul cu energia nouă care se va instala peste două – trei zile. Deocamdată, fiţi încă atent la revelaţiile pe care le aveţi, la informaţiile pe care le accesaţi şi la uşile care vi se deschid în tot felul de cercuri.

LEU
Vă bucuraţi în voie de ipostazele benefice pe care vi le aduce această schimbare de vibraţie. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a vă orienta către succes în tot ce faceţi, dar şi de o anumită dorinţă de a experimenta lucruri noi.

FECIOARĂ
Uneori e mai sănătos să vă opriţi, să respiraţi, să faceţi un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieţi. Ziua de astăzi este un astfel de prilej.

BALANŢĂ
Este activat segmentul prietenilor şi relaţiilor sociale, prin urmare astăzi aşteptaţi-vă să fiţi invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primiţi mai multă atenţie de la cei din jur. Dacă aveţi ocazia să ieşiţi să vă vedeţi cu prieteni sau să intraţi într-un grup/club nou, făceţi-o.

SCORPION
Vă amintiţi ce doriţi să realizaţi la nivel socio-profesional şi retreziţi spiritul de luptător în interiorul dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru a vă ocupa de planurile personale, de ceea ce vă împlineşte. Puteţi face un pas înainte în carieră, puteţi fi luat în vizor, în sens bun, de către un şef sau o persoană cu influenţă.

SĂGETĂTOR
O zi numai bună pentru a vă gândi la viitor şi a vă lărgi orizontul de percepţie în privinţa vieţii şi a posibilităţilor disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fiţi deschis şi să faceţi loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm vă poate ajuta în acest sens.

CAPRICORN
Experienţele acestei zile sunt o lecţie a detaşării şi a renunţării la control. Uneori chiar puteţi să vă permiteţi să nu faceţi nimic, să vă relaxaţi şi să lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul, observându-le ca un spectator. Veţi fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea.

VĂRSĂTOR
În cazul dumneavoastră vorbim despre o energie a cooperării, interacţiunii cu oamenii, inspiraţiei reciproce şi strălucirii prin ceea ce sunteţi şi manifestaţi. Astăzi vă bucuraţi de recunoaşterea muncii şi a creativităţii sau revelaţiilor din ultimele zile.

PEȘTI
Astăzi este activată zona muncii creative şi a echilibrului fizic. Există posibilitatea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neașteptată. Acest lucru ar putea fi interesant mai ales că unii prieteni apropiaţi sau un partener ar putea să vă însoţească. Veţi dori să aflaţi mai multe lucruri despre destinaţia călătoriei și veţi începe să căutaţi informaţii utile.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version