Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acţiuni, ar fi bine să deţineţi controlul acesteia. Nu veţi da randament dacă staţi la cheremul altcuiva. Azi aveţi mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizător de drumuri, ca strateg, nu doar să urmaţi îndrumările altuia.

TAUR
Participaţi cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că sunteţi foarte bine pregătit. Deţineţi informaţiile şi cunoştinţele necesare pentru orice competiţie de idei, discuţiile cu persoanele care vă sunt superioare din punct de vedere profesional se vor desfăşura de pe poziţii de egalitate.

GEMENI
Uneori e bine să vă apucaţi de treabă singur, pentru că nu întotdeauna reuşiţi să convingeţi şi pe alţii că tot ceea ce faceţi e bun. Dacă sunteţi genul de om care pune preţ pe socializare şi comunicare, e ciudat să munciţi fără nimeni alături, dar veţi vedea că sunteţi mult mai liber când nu vă bate cineva la cap.

RAC
Aveţi grijă cui oferiţi ajutorul astăzi, deoarece daţi peste profitori gata să primească tot ce aveţi de oferit fără a spune în schimb nici măcar un mulţumesc. Fiţi ceva mai rezervat în faţa celor care ştiţi că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult aţi dori să fiţi de ajutor.

LEU
Priviţi cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţineţi experienţa necesară pentru a putea da sfaturi. Cineva are nevoie de opinia dumneavoastră cu privire la rezolvarea unei probleme și, cum aţi trecut deja prin ceva similar, ştiţi să-i oferiţi instrucţiunile cele mai preţioase.

FECIOARĂ
Investiţi enorm în ceea ce faceţi acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinţă, şi din asemenea capital investit nu poate ieşi decât ceva de calitate. Continuaţi pe acelaşi drum, în acelaşi ritm, pentru că succesul visat nu e departe. Fiţi convins că deţineţi toate resursele de care aveţi nevoie.

BALANŢĂ
Nu pretindeţi lucruri imposibile de la partenerul de viaţă, ci priviţi-l cu realism. Renunţaţi la speranţe absurde, la vise deșarte pentru că știţi că nu sunt posibile. Dacă trăiţi într-un basm frumos, cu prinţi şi prinţese, într-o zi vă veţi trezi din vis şi vă veţi da seama în ce turn de fildeş aţi stat captiv.

SCORPION
Aveţi toate motivele de satisfacţie, de parcă vă ies toate ca la carte! Planul sentimental e favorizat, aveţi parte de momente tandre şi emoţionante alături de partener, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente. Competiţia care se resimte la serviciu este de bun augur.

SĂGETĂTOR
Un pas în faţă şi vă revendicaţi dreptul la replică, dând la o parte pe alţii care doar vorbesc, nu şi fac ceea ce promit. E o chestiune de voinţă aici, de determinare şi de curaj, nu ajunge doar să vreţi ceva. Aveţi şi un as în mânecă, de care vă puteţi folosi cu succes, totul e să aveţi şi îndrăzneala de a arăta ce ştiţi.

CAPRICORN
Sunt momente în care trebuie să mai lăsaţi de la dumneavoastră, pentru a face pe placul prietenilor. Sacrificiile sunt necesare pentru că nu vă puteţi ţine doar de propriile idei, dar se pare că aceste compromisuri de pe parcurs sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare.

VĂRSĂTOR
Sunt momente în care e nevoie să abandonaţi balastul care nu vă mai trebuie. Tot cărând după voi un bagaj inutil şi greu, practic vă tăiaţi tot elanul. Iertaţi, uitaţi, închideţi capitolul care nu mai are nici un rol în povestea asta şi gândiţi-vă la următorul episod din viaţă.

PEȘTI
Întotdeauna există cineva mai experimentat alături de la care puteţi primi răspunsurile de care aveţi nevoie. Aveţi norocul de a vă afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care abia faceţi primii paşi şi care se arată dispus să vă ofere răspunsuri la marile întrebări existenţiale.

Exit mobile version