Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Azi aveţi o şansă cu totul specială de a vă remarca, de a atrage toate privirile asupra dumneavoastră, pentru că sunteţi, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care vi se citeşte pe chip vă ajută să ieşiţi în evidenţă şi astfel toată lumea să vă remarce supremaţia şi calităţile.

TAUR
Încercaţi să nu aveţi nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către dumneavoastră, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândiţi-vă cum să rămâneţi indiferent la tot ce vedeţi azi.

GEMENI
Faceţi calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care vă puteţi baza şi rezultatul sună promiţător, încât aveţi curajul să faceţi planuri mari cu banii. Dacă nivelul financiar este atât de bun, vă gândiţi la investiţii ceva mai scumpe, poate demult planificate.

RAC
Aveţi două căi diferite la dispoziţie şi nu ştiţi pe care s-o apucaţi. Ambele conţin şi avantaje, şi dezavantaje, faţă de fiecare aveţi anumite presentimente, şi bune, şi rele, tocmai de aceea sunteţi atât de derutat. Dacă vreuna dintre ele ar fi clar dezavantajoasă, aţi elimina-o din start, dar nu puteţi spune asta despre nici una dintre ele.

LEU
Nu vă aşteptaţi să sară prea multă lume în ajutorul dumneavoastră, nici măcar dacă le cereţi asta foarte clar. În astfel de momente puteţi descoperi câţi prieteni adevăraţi aveţi, iar azi aţi putea avea surpriza să descoperiţi că… e cam gol în preajma dumneavoastră.

FECIOARĂ
Nu puteţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educaţi-vă răbdarea până ajungeţi acolo unde vreţi. Sunteţi pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât aţi dori.

BALANŢĂ
Nu vă comparaţi cu cei din preajmă, pentru că azi nu atrageţi lângă dumneavoastră oameni care să vă semene sau cu care măcar să aveţi ceva în comun. Dacă vă priviţi prin prisma lor, ca şi cum ei v-ar reflecta, greşiţi amarnic. Nu sunteţi aşa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare faceţi abstracţie de oamenii care vă stau prin preajmă şi nu vă implică în treburile lor.

SCORPION
Discuţiile pe care le purtaţi cu familia au o conotaţie extrem de serioasă, de parcă aţi fi în faţa unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvânt de spus în această problemă, deci nu puteţi decide doar pentru ei.

SĂGETĂTOR
Nu aţi ajuns acolo unde aţi sperat, dar nici nu vă lăsaţi copleşit de eșecul parţial la care aţi ajuns. Reuşiţi să schimbaţi imediat macazul, fără a vă crampona de un hop de moment, deci încercaţi să înţelegeţi din cele întâmplate ceea ce vă va fi de folos cu alte ocazii.

CAPRICORN
Staţi bine din punct de vedere financiar, chiar dacă aţi fi tentat să spuneţi că nu, dar faceţi o comparaţie simplă cu ce aveaţi acum o lună sau cu ce are cineva din preajmă şi o să vedeţi diferenţa în avantajul dumneavoastră. Nu vă cramponaţi de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu veţi scăpa niciodată, ci descoperiţi ce aveţi în plus, nu ce aveţi în minus.

VĂRSĂTOR
Aveţi nevoie de cineva lângă inima dumneavoastră care să vă asculte, să vă aline, să vă abată gândurile de la o problemă care vă macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect e balsam asupra dumneavoastră.

PEȘTI
Ascultaţi cu atenţie ce vă transmite vocea interioară pe care numai dumneavoastră o puteţi auzi, pentru că vă avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu sunteţi atent la detalii riscaţi să alunecaţi într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version