Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Ești cu energia la cote maxime și rezolvi multe probleme amânate. Profită de aceste momente și pune-ţi lucrurile în ordine, astfel încât să ai parte de un sfârșit de an liniștit. Pe plan financiar situaţia este bună.

TAUR
Un moment de sinceritate ţi-ar putea schimba ziua. Poate fi vorba despre o declaraţie emoţionantă, un secret dezvăluit sau chiar o discuţie profundă cu o persoană dragă. Încearcă să nu acţionezi la cald.

GEMENI
Ești cu gândul la o persoană care ţi-a furat atenţia, dacă nu chiar inima. Spune ceea ce simţi, sub o formă sau alta, și așteaptă o reacţie. Cel mai probabil sentimentul este reciproc.

RAC
Unele lucruri nu pot fi estimate sau calculate cu raţiunea, intuiţia este cel mai bun sfătuitor. Pe cât posibil, evită să intri în episoade de melancolie sau nostalgie, pentru că nu te vor ajuta la nimic.

LEU
Un prieten apropiat s-a comportat enervant și imatur în ultima perioadă. Veţi descoperi că nimic nu mai e la fel între voi doi și va trebui să luaţi o decizie cu privire la viitorul relaţiei.

FECIOARĂ
Ai o energie de invidiat zilele acestea și pe tot ce pui mâna se rezolvă fără mult efort. Reușești să îţi duci la îndeplinire orice plan ţi-ai propune și îi molipsești și pe ceilalţi cu starea ta.

BALANŢĂ
Chiar dacă ești într-o relaţie stabilă momentan, flirtul ar trebui să facă parte din viaţa voastră. Este (sau ar trebui să fie) inofensiv. Deci, doar distrează-te astăzi și luminează ziua cuiva.

SCORPION
Timpul pare că se târăște acum, dar în realitate tu te miști prea repede pentru aceste vremuri. Răbdarea este tot ce îţi trebuie ca să îţi recâștigi liniștea și starea de bine.

SĂGETĂTOR
Ai impresia că doar povestindu-le celorlalţi ce te doare, lucrurile se vor rezolva. Și, în parte, ai dreptate. În plan financiar sau al carierei, nu te grăbi să semnezi vreun contract.

CAPRICORN
Este timpul să te retragi, să stai departe de agitaţie şi să priveşti din exterior ce se întâmplă în jurul tău. Meditează, fă o baie relaxantă, cu lumânări parfumate sau lenevește întins pe canapea.

VĂRSĂTOR
Ești în armonie cu lumea și cu tine însuţi și oricine este în preajma ta va simţi asta. Datorită emoţiilor pozitive, îţi va fi ușor să câștigi încrederea oamenilor și, dacă este necesar, sprijinul lor.

PEȘTI
În carieră, ambiţiile tale prind formă și pare că te îndrepţi spre ţinta propusă. Astăzi, ești mai organizat ca oricând, ai voinţă și încredere în propriile forţe. În orice afacere bazează-te doar pe tine.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version