Horoscop

BERBEC
Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să se dovedească nerealiste şi să nu se concretizeze aşa cum aţi sperat. Pentru a reuşi ceea ce v-aţi propus, fiţi perseverent şi apelaţi la ajutorul unei persoane cu experienţă în domeniu.

TAUR
La locul de muncă este posibil să nu aveţi randamentul dumneavoastră obişnuit, probabil din cauza simţului practic diminuat şi a dificultăţilor de concentrare. Din aceleaşi cauze, ar putea fi afectate şi relaţiile cu colegii şi cu prietenii. În acest context astral destul de dificil, vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

GEMENI
Se pare că vă indispune o problemă sentimentală şi aveţi tendinţa să vă refugiaţi în muncă. Vă sfătuim să vă propuneţi obiective cât mai clare şi să nu refuzaţi ajutorul colegilor. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru a încerca să înţelegeţi cum poate fi îmbunătăţită relaţia de cuplu.

RAC
Se întrevede o zi dificilă pentru Raci în plan profesional şi în afaceri. Probleme pe care în alte zile le-aţi fi rezolvat uşor, acum vi se pot părea greu de abordat. Ocupaţi-vă de chestiuni de rutină. Altfel riscaţi să vă irosiţi energia şi să aveţi probleme cu sănătatea.

LEU
S-ar putea să nu fiţi într-o formă prea bună, deşi aveţi multe de rezolvat în plan profesional şi în cămin. Cei din jur ar putea să considere că ideile şi proiectele dumneavoastră sunt nerealiste sau greu de pus în aplicare. Atenţie la tendinţa de a vă susţine cu insistenţă punctul de vedere!

FECIOARĂ
La locul de muncă s-ar putea ca relaţiile cu colegii şi cu superiorii să fie destul de tensionate. Este influenţa contextului astral de azi, pe care puteţi încerca să o atenuaţi printr-o atitudine cât mai amabilă. Şi relaţiile cu cei dragi ar putea fi afectate.

BALANŢĂ
În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante, semnarea documentelor oficiale şi tranzacţiile financiare. În plan sentimental, este momentul să încercaţi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat pe termen lung.

SCORPION
Azi este posibil să nu fiţi foarte realist şi ar fi bine să nu începeţi nimic nou. Dacă trebuie să luaţi decizii sau să semnaţi documente importante, mai aşteptaţi câteva zile. S-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă într-o chestiune financiară. Pentru a evita tensionarea relaţiei, vă recomandăm să fiţi cât mai flexibil.

SĂGETĂTOR
Se pare că aveţi o agendă foarte încărcată. Acordaţi prioritate sarcinilor de la locul de muncă sau obligaţiilor pe care vi le-aţi asumat faţă de partenerii de afaceri. Proiectele personale suportă amânare. Este o zi bună pentru a medita la o neînţelegere cu persoana iubită.

CAPRICORN
Înainte să renegociaţi un contract sau o înţelegere, verificaţi dacă partenerul este mulţumit de ceea ce aţi realizat până acum. În caz contrar, există riscul să vă alegeţi cu pierderi pe termen lung. În plan sentimental, s-ar putea să aveţi ocazia să lămuriţi o chestiune la care vă gândiţi de ceva timp.

VĂRSĂTOR
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă, aveţi şanse să reuşiţi tot ce v-aţi propus, cu ajutorul unui coleg mai experimentat. Evitaţi speculatiile de orice fel şi nu vă izolaţi de prieteni!

PEȘTI
Astăzi este posibil să fiţi confuz şi nerealist, iar ideile dumneavoastră să fie greşit înţelese de cei din jur. Atenţie la tendinţa de a vă ocupa de mai multe lucruri în acelaşi timp! Riscaţi să săriţi peste etape importante şi să fiţi nevoit să refaceţi totul. Azi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri sau investiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS