Horoscop

Berbec
Un nou proiect se dovedește a fi unul care vă solicită tot efortul. Poate fi vorba inclusiv de o evoluție, o trecere la alt nivel. Este necesar să dați un restart, aveți de trecut un test, dar cu atâtea griji, sunt posibile mici probleme de sănătate.

Taur
Posibil să inter-vină o schimbare bruscă în program, cel mai probabil că veți efectua ore su-plimentare. Chiar dacă se întrevăd recompense bănești, nu-i neglijați pe cei de acasă, încercați să mențineți un echilibru între casă și serviciu.

Gemeni
Sunteți preocupați de domeniul călătoriilor. Aveţi curajul de a vă apropia de persoane cu o viziune, persoane de la care aveți ce învăța. Vestea ar putea fi surprinzătoare pentru persoana iubită, ceva din atitudinea acesteia v-ar putea irita.

Rac
Vă neglijați propria persoană în faţa responsabilităților asumate sau a responsabilităților pe care alții vi le pun în spate. Stresul acumulat vă poate cauza afecțiuni și neplăceri pe plan financiar. Momentul nu este favorabil pentru a iniția ceva nou.

Leu
Veți culege rezultatele muncii sub formă de recompense bănești în urma unei că-lătorii de afaceri pe care aveți șansa să o faceți astăzi. Cu această ocazie veți cunoaște persoane de la care aveți ce învăța, care să vă susțină ideile.

Fecioară
Este timpul să vă apucați de ce v-ați propus, să nu lăsați energia zilei să se risipească. Se pare că tot ce a fost până acum dificil sau imposibil de realizat, se va rezolva de la sine, deoarece aveți idei constructive.

Balanţă
Începeți să înțelegeți încotro va îndreptăți. Va doriți să faceți un pas important, care va va ajută și din punct de vedere emoțional. Sunteți puși în situația de a face eforturi mari și de a deveni responsabili de viață dumneavoastră.

Scorpion
Se produce o încurcătură cu o planificare, o indiscreție, o întârziere cu plata. Posibil să fiţi puși într-o situație inconfortabilă față de colegi sau prieteni. Este o situație care merită analizată, pentru ca să evoluați, învățați sau îi învățați pe ceilalți.

Săgetător
Posibil să intervină o schimbare bruscă în program, cel mai probabil că veți efectua ore suplimentare. Chiar dacă se întrevăd recompense bănești, nu-i neglijați pe cei de acasă, încercați să mențineți un echilibru între casă și serviciu.

Capricorn
Vi se face o nedrepta-te și acest lucru vă afectează peste măsură. Poate fi vorba despre o dezamăgire, abandon, marginalizare. A venit timpul pentru o schimbare majoră. Faceți ordine în dezordine, mai ales acolo unde are consecințe emoționale.

Vărsător
Vă domină sentimentul de singurătate, marginalizare și izolare față de o lume dinamică, de parcă toate principiile voastre nu mai au valabilitate. Vreți să porniți înainte cu toată viteza, însă încercarea de a vă adapta din mers nu dă roade.

Peşti
Armonia în relații poate fi afectată. A venit momentul să faceți o selecție riguroasă în cercul de prieteni. Sunteți pus pe fapte mari, însă nu exagerați! Atitudinea va face diferența, dacă vă veți controla impulsivitatea și nu veți acționa la primul impuls.

ȘTIRI VIDEO GdS