Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Şansa cea mai mare nu e unică, ci poate apărea din două direcţii în acelaşi timp. E posibil să fiţi atât de norocos încât să profitaţi şi de una, şi de alta. Parcă trece un înger protector pe deasupra şi vă oferă o a doua şansă cu privire la o situaţie care nu v-a ieşit prea bine data trecută sau vă aşază pe tavă mai multe opţiuni la fel de profitabile.

TAUR
De mult nu v-aţi mai simţit atât de bine, atât de fericit, dornic de aventură şi de distracţie. Poate iubirea e cea care vă entuziasmează aşa sau vă aduceţi aminte să fiţi copil şi lăsaţi să iasă la iveală toată energia pe care o ţineaţi blocată din timiditate sau din cauza stresului.

GEMENI
Nu aveţi încredere în calităţile dumneavoastră şi vi se citeşte pe chip o perpetuă nemulţumire şi autocritică. Vă găsiţi numai defecte, scoateţi la iveală doar punctele slabe şi vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a vă da la o parte. Luptaţi cu propriile temeri, inhibiţii sau complexe.

RAC
Dacă nu aveţi libertate deplină de acţiune, parcă nu sunteţi în stare de nimic constructiv. Luptaţi pentru dreptul de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stăpân, pentru că credeţi în ideile dumneavoastră şi merită să le faceţi ascultate.

LEU
Se prefigurează la orizont un rezultat excelent, ce vă stimulează enorm, şi dacă mai primiţi de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prindeţi şi mai mult chef să ajungeţi mai repede la ţinta visată. Faceţi paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile dumneavoastră din ultima perioadă.

FECIOARĂ
Întâlniţi o persoană care are un efect foarte bun asupra dumneavoastră. Vă motivează, vă ambiţionează, vă inspiră curajul de a vă exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveaţi nevoie pentru a merge mai departe.

BALANŢĂ
Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care vi se putea întâmpla. Probabil nu aveaţi curajul să spuneţi gata, până aici, dar azi vi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveaţi nimic de câştigat.

SCORPION
Vă rupeţi un pic de activităţile pe rol şi aruncaţi o privire înapoi, la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Aveţi timp suficient să vă ocupaţi de vechile datorii, de aceea e bine să vă opriţi şi să vă întoarceţi în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peşte.

SĂGETĂTOR
Când sunteţi în preajma celor dragi, vă permiteţi să vă alintaţi un pic şi să vă purtaţi ca un copil. E semn că totul e armonios şi bun între voi şi atmosfera aceasta e perfectă pentru o zi care vă apropie şi mai mult de weekend sau chiar de sărbători. Dacă mai e rost şi de o reuniune de familie, atunci totul se transformă în distracţie.

CAPRICORN
Ca să aveţi o zi de succes, alegeţi-vă cu grijă spaţiul în care vă desfăşuraţi activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care vă aflaţi. Dacă nimeriţi printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să vă influenţeze şi pe dumneavoastră.

VĂRSĂTOR
Vestea care soseşte azi vă bucură la maximum, pentru că este exact informaţia de care aveaţi nevoie pentru a alunga complet incertitudinea din inima dumneavoastră. Stăteaţi ca pe ghimpi, aşteptând un semn dintr-o anumită direcţie, care vine acum exact în forma de care aveaţi nevoie.

PEȘTI
Discutaţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii ce trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi şi toţi primesc cu bucurie propunerile dumneavoastră. E timpul să renovaţi sau să începeţi lucrările de extindere la locuinţa voastră şi e o reală plăcere să faceţi planuri peste planuri, să consultaţi ofertele de prin magazinele de profil.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version