Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Mult le-a mai trebuit celor din jur să ajungă la aceeaşi concluzie, dar sunteţi mulţumit că măcar au ajuns la acest moment să fie de acord cu dumneavoastră. Jubilaţi acum, dar nu o faceţi cu ton maliţios de genul „v-am spus eu“, ci cu un sentiment de toleranţă.

TAUR
Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că aveţi mare încredere în omul de lângă dumneavoastră şi aşteptaţi mult de la ziua de mâine. Dacă abia azi cunoaşteţi pe cineva, atracţia poate fi instantanee.

GEMENI
Suportaţi, pe cât posibil, condiţiile ceva mai austere în care nimeriţi azi, pentru că o eventuală reacţie din partea dumneavoastră ar putea crea tensiuni şi mai mari. Dovediţi tuturor că sunteţi mai înţelept tocmai prin capacitatea dumneavoastră de a vă abţine de la replici dure sau critici severe.

RAC
Visele dumneavoastră de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începeţi să pregătiţi de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Vă gândiţi la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar plecaţi azi la drum, iar ceea ce veţi găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului dumneavoastră.

LEU
La atitudinea dumneavoastră optimistă şi pozitivă, numai un anturaj împovărat de griji şi probleme nu v-ar trebui, ca atare faceţi tot posibilul să fugiţi din acele locuri în care se vorbeşte doar despre ce e mai urât şi mai dificil în viaţă.

FECIOARĂ
Trebuie să cereţi informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o aveţi azi la dispoziţie, pentru că aţi putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă vă luaţi după sfaturile sale, vă veţi trezi în faţa unui impas.

BALANŢĂ
Azi puteţi fi printre învingători dacă vă puneţi în joc toate forţele, pentru că e totuşi o competiţie aici. Sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes, deci să nu credeţi că va fi simplă confruntarea. Aveţi toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe, experienţe sau cunoştinţe.

SCORPION
Vă aflaţi la cheremul altora mai puternici decât dumneavoastră, care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoaşteţi superioritatea în totalitate, vă supuneţi totuşi în faţa autorităţii lor, pentru că sunteţi conştient că se pot folosi de dreptul lor de a sancţiona pe cei care nu fac precum li se ordonă.

SĂGETĂTOR
Nu vă lăsaţi controlat de cel care vi se infiltrează astăzi în preajmă, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte ceva şi nu e deloc în beneficiul dumneavoastră. Poartă o mască pe faţă şi vă poate induce în eroare căci v-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu credeţi tot ce vi se spune azi, nici măcar ordinele care vi se dau.

CAPRICORN
Priviţi la persoana iubită ca într-o oglindă pentru că vă seamănă în multe privinţe. Ceea ce vedeţi la el, aveţi şi dumneavoastră, ce îi lipseşte lui vă lipseşte, pentru că cine se aseamănă se adună. Îl iubiţi tocmai pentru că are ceva din dumneavoastră, şi el e o proiecţie a propriilor dumneavoastră calităţi şi defecte.

VĂRSĂTOR
Nu vă îngrijoraţi mai mult decât e cazul dacă daţi azi piept cu o situaţie neplăcută. Păstraţi-vă calmul şi nu începeţi să vedeţi în jur doar pericole şi duşmani, pentru că acestea sunt numai în imaginaţia dumneavoastră. Aţi putea exagera fără motiv gravitatea unei situaţii.

PEȘTI
Vi se pare că numai pe umerii dumneavoastră apasă cele mai neplăcute condiţii, cele mai grele sarcini sau că sunteţi mereu dezavantajat de alţii. Faceţi sacrificii peste sacrificii, dar nu vă simţiţi deloc bine când vedeţi că acestea nu au efectele scontate.

Exit mobile version