Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Vi s-a strecurat în minte o idee care nici măcar nu vă reprezintă. Ignoraţi opiniile celorlalţi, nu-i lăsaţi să vă tragă în jos cu bârfe, zvonuri panicarde, poveşti negative. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecătoare, fără nici o importanţă pentru ceea ce vreţi să faceţi, ca atare rămâneţi surd la aceste influenţe nefaste.

TAUR
Gelozia vă întunecă sufletul, pentru că aveţi impresia că cel drag vă ascunde ceva, că face lucruri fără să vă spună, dar nu cumva exageraţi cu această atitudine? S-ar putea să fie doar o impresie greşită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să vi-l împărtăşească pentru a nu vă îngrijora.

GEMENI
Sunteţi genul de om care spune că orice problemă are rezolvare, şi chiar aşa este. Azi veţi descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeaţi sau decât doreau alţii să vă facă să credeţi, deci nu vă împovăraţi cu griji şi temeri inutile. Spuneţi-vă că e uşor, că e floare la ureche.

RAC
Aveţi un talent special de a simţi chiar şi cele mai subtile energii din jur, şi le simţiţi atât de puternic încât ştiţi să le descifraţi corect, să le valorificaţi în favoarea dumneavoastră sau să trageţi un semnal de alarmă la nevoie.

LEU
Aţi primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care vă îndreptaţi, dar au început să fie contradictorii. Nu se bat cap în cap, aşa cum vi se pare, ci doar oferă o viziune din mai multe unghiuri. De dumneavoastră depinde să staţi pe loc şi să chibzuiţi asupra lor, pentru a le pune într-o oarecare ordine, pentru a descoperi care vă ajută şi care nu.

FECIOARĂ
Eliberaţi-vă de acele amintiri pe care le tot căraţi fără rost. Reveniţi cu picioarele pe pământ, concentrat la ce se petrece acum în jur. Energia pozitivă v-o extrageţi din prezent, nu din trecut, ca atare nu vă mai întoarceţi iar şi iar în vremuri care s-au dus de mult. V-aţi învăţat lecţiile de atunci şi se petrec lucruri interesante chiar acum în viaţa dumneavoastră.

BALANŢĂ
Vin o mulţime de semne de afecţiune şi simpatie de la cei din jur, ceea ce vă măguleşte. Nu vă aşteptaţi la atâtea dovezi de prietenie pentru că trăiaţi cu impresia că lumea are ceva cu dumnevoastră, dar iată că vedeţi că v-aţi înşelat, că aveaţi prieteni sinceri în preajmă care vă susţin.

SCORPION
Lucrurile revin la normal în mediul în care vă aflaţi, descoperind că cea mai bună cale de soluţionare a unei probleme cere calm, răbdare, toleranţă, tact. Nu rezolvaţi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu ceartă, de aceea trebuie să nu luaţi decizii la nervi, să vă certaţi fără motiv sau să vedeţi în jur numai obstacole.

SĂGETĂTOR
Sunteţi o persoană spirituală, care are încredere totală în propriile sale credinţe. Nimeni nu vă poate schimba principiile spirituale, dar primiţi semne de sus că sunteţi pe calea cea bună, că această credinţă este recompensată cu miracole şi lucruri bune. Chiar dacă unii vor spune că sunteţi un romantic visător, încă mai credeţi în latura pozitivă a oamenilor, în puterea iubirii şi a binelui de a învinge.

CAPRICORN
Totul vine către dumneavoastră la un moment dat, fiţi sigur de asta, singurul dezavantaj e că nu se întâmplă chiar atunci când v-aţi dori. Vi se pune din greu răbdarea la încercare, dar, dacă ceva durează mai mult decât aţi sperat, nu înseamnă că nu se mai întâmplă.

VĂRSĂTOR
Sunteţi decis să puneţi punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate sunteţi nevoit să spuneţi adio brusc, fără să mai puteţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâneţi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvaţi situaţia. Pregătiţi-vă să o luaţi într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu sunteţi atât de sigur pe deciziile dumneavoastră, e şi normal să fiţi un pic temător.

PEȘTI
Bunătatea dumneavoastră este, uneori, fără margini şi vă place s-o ambalaţi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Puteţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouri care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version