Horoscop

BERBEC
Dragostea este, de obicei, spontană, și asta face parte din farmecul ei. Azi și în zilele următoare dragostea va fi atipică, planificată, calculată, strategică, cu un scop clar definit, pe care te vei strădui să-l pui în practică, deși nu-ţi face deloc plăcere.

TAUR
O cină romantică, pe nepusă masă, poate să fie o ocazie foarte bună pentru a-i spune partenerului tău că ai planuri mari pentru viitor și că trebuie să te susţină, ca o dovadă de dragoste.

GEMENI
Ai putea descoperi un joc dublu, care te va afecta și-ţi va schimba modul în care înţelegi relaţiile de prietenie, care se bazează pe onestitate și încredere. S-ar putea să încerci să-ţi ascunzi sentimentele și să le disimulezi în indiferenţă și nepăsare.

RAC
Ai tendinţa de a fi nestatornic când vine vorba de dragoste și romantism azi și în perioada următoare. Motivul este o acută dorinţă de libertate. Util ar fi să-i spui partenerului că ai nevoie de spaţiu personal pentru a face lucruri pe cont propriu.

LEU
Treci printr-o perioadă în care ești confuz când vine vorba de probleme inimii. Ai sentimentul că ești înșelat, pentru că nu-ţi mai este acordată atenţia necesară. Stabilitatea ta emoţională depinde doar de tine, niciodată de cei din jur.

FECIOARĂ
Imaginaţia ta bogată este o sursă de planuri pentru viitor și poate aduce multe oportunităţi diferite. Cauţi un context favorabil pentru a putea evolua pe plan personal și sentimental.

BALANŢĂ
Poţi simţi o dorinţă neașteptată de a scrie, reorganiza casa, desena sau compune muzică. Prietenii și membrii familiei vor să stea cu tine, în timp ce unica ta dorinţă este aceea de a fi lăsat în pace. Inspiraţia poate dispărea la fel de repede cum apare.

SCORPION
Îţi face o imensă plăcere să cucerești doar de dragul de a cuceri și apoi să te amuzi de sentimentele pe care „victimele“ le au pentru tine. Te simţi bine în pielea ta și ai dorinţe secrete pe care nu le mărturisești, dar pe care le sugerezi cu abilitate.

SĂGETĂTOR
Este foarte util să fii atent la dorinţele celor din jur. Unele dintre ele ar trebui îndeplinite, pentru că va fi și în folosul tău. Ai așteptări mari faţă de partenerul tău și te simţi inconfortabil pentru că el nu se ridică mereu la nivelul așteptărilor tale.

CAPRICORN
Fanteziile devin realitate. Este un moment la care ai visat și în care primești ceea ce vrei. Ești atractivă și romantică. Ia în calcul că nu toate visele se pot îndeplini și că este bine ca unele dintre ele să rămână, pentru totdeauna, doar vise.

VĂRSĂTOR
Relaţiile tale îţi aduc beneficiile de care ai nevoie. Te simţi sub o mare presiune în sfera profesională și trebuie să faci demonstraţii care să arate că ești abil și competent. Te stresează asta și este posibil să faci greșeli.

PEȘTI
Un proiect creativ te pune în valoare. Posibile discuţii despre progresul colectivului din care faci parte (familie sau serviciu). Este momentul în care trebuie să te simţi liber să critici sau să provoci reacţii.

ȘTIRI VIDEO GdS