Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Apar persoane care îţi susţin ideile, părerile, care vor încerca să te susţină, care îţi văd potenţialul. Este un cadru astral bun pentru dezvoltare personală, pentru ședinţe, întâlniri, discuţii în public, negocieri. Este bine aspectată și legătura cu tehnologia.

TAUR
Ai nevoie mai mult ca oricând de stabilitate, de a aborda lucruri noi și de a socializa, de a fi printre oameni, de a interacţiona, de a împărtăși idei și informaţii. De asemenea, te așteaptă o zi excelentă pentru a rezolva unele chestiuni legate de sectorul financiar.

GEMENI
Ești interesat de noutăţi, schimbări, de nevoia de a testa, de a explora, de a experimenta ceva nou. Eşti atras de aspecte ce ţin de străinătate, de noi culturi, de studiu, de inovaţie. Preferi informaţiile corecte, bazate pe fapte, eviţi supoziţiile, presupunerile.

RAC
O zi mai confuză. Ai câteva decizii de luat, dar nu prea știi ce alegere să faci, care ar fi direcţia potrivită, ce strategii ar fi bine să folosești. Încearcă să nu iei decizii majore astăzi sau să pui în practică ideile pe care le ai, pentru că e posibil să te răzgândeşti.

LEU
Oferă-ţi mai mult timp, meditează, analizează și relaxează-te. Poate că încă nu ești sută la sută convins, poate încă mai ai îndoieli și aștepţi să se mai sedimenteze lucrurile, să se așeze informaţiile. Ai nevoie de echilibru înainte să acţionezi.

FECIOARĂ
Ai nevoie de o zi luminoasă, liniștită și echilibrată. Caută să eviţi conflictele, să uiţi de jocurile de orgoliu, de competitivitate. S-ar putea să descoperi că motivele din spatele acestor neînţelegeri sunt atât de copilărești încât nu merită să-ţi pierzi energia și timpul.

BALANŢĂ
Te ocupi mai mult de serviciu, de sarcinile restante, de activităţi care nu te încântă, dar pe care trebuie să le faci. Este posibil să fie nevoie să intervii în anumite chestiuni, care deși nu au legătură cu tine, ceilalţi te vor implica sau îţi vor cere părerea.

SCORPION
Găsești aliaţi și, spre surprinderea ta, îi vei afla printre cei care cu puţin timp în urmă păreau înverșunaţi, inflexibili, greu de schimbat, cu viziuni înguste. Această schimbare îţi va schimba și ţie orizontul, îţi va aduce noi ocazii, vei avea parte de noi resurse.

SĂGETĂTOR
Zi minunată pentru a discuta despre care sunt intenţiile tale, planurile de viitor, o eventuală avansare. Este bine aspectat sectorul prestigiului social, dar și în privinţa carierei poţi avea parte de surprize plăcute. Sunt favorizate noile proiecte, colaborările.

CAPRICORN
Zi bună să te ocupi de legăturile cu autorităţile, cu persoanele aflate în funcţii-cheie. Este important să ţii cont de reguli, să respecţi o anumită conduită, un plan care ţi se va oferi, poţi primi sfaturi bune, ţi se poate oferi o consultanţă de care ar fi bine să asculţi.

VĂRSĂTOR
Profită de oportunităţile care apar azi! Rezolvi numeroase sarcini și probleme care ţin mai mult de viaţa personală, de familie, de cămin, de rude, prieteni. Este esenţial să ţii cont de maniera în care vei aborda lucrurile. Fii pozitiv, zâmbitor, înţelegător, generos.

PEȘTI
Zi bună pentru lucrul cu actele, ești atent la detalii, dai dovadă de seriozitate şi eficienţă. Este bine aspectat și sectorul parteneriatelor. Lucrurile pot decurge cu o rapiditate de care nu ești pregătit, care te va lua prin surprindere, dar totul va fi în avantajul tău.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version