Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC
Este activată zona discreţiei şi a introspecţiei. Este o zi bună pentru a vă retrage în acel loc din dumneavoastră unde să găsiţi din nou pacea şi relaxarea. Observaţi mai mult şi acţionaţi mai puţin, este un moment în care primiţi mesaje esenţiale şi răspunsuri care vă vor ajuta în tot ceea ce faceţi.

TAUR
Astăzi, dotat cu o bună doză de pragmatism și realism, v-aţi putea propune să trăiţi destul de exact și matematic. E posibil să vă raportaţi la ceea ce se întâmplă în jur într-un mod lucid și aplicat, să știţi să speculaţi unele oportunităţi de câștig imediat.

GEMENI
Se activează zona carierei şi prestigiului. E un moment de ajustare a unor parteneriate şi e posibil ca experienţele de astăzi, cu iz de deziluzie, să vă testeze sinceritatea faţă de dumneavoastră şi în legătură cu drumul profesional. În altă ordine de idei, vă bucuraţi de susţinere materială şi de tot felul de uşi deschise şi favoruri, oriunde priviţi şi mergeţi.

RAC
Este o zi a revelaţiilor preţioase. Vă este testată sinceritatea, în special faţă de dumneavoastră. Aveţi curajul de a recunoaşte în ce mod şi în ce privinţe v-aţi iluzionat şi ce e nevoie să ajustaţi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Folosiţi energia benefică din aceste zile, care vă susţine să dezvoltaţi şi să consolidaţi colaborări fructuoase.

LEU
O zi interesantă, care poate fi percepută ca un cumul de experienţe neclare şi greu de înţeles, dar, dacă pătrundeţi sensuri mai profunde ale acestora, veţi vedea exact ce aveţi nevoie acum şi veţi descoperi, poate, şi minciuni pe care vi le-aţi spus sau vi le-au spus alţii.

FECIOARĂ
Astăzi pot interveni unele reuşite individuale în plan financiar. Faceţi unele progrese sesizabile într-o negociere, într-o discuţie pe marginea unui profit, a unei sume de bani. În relaţia cu cei din familie se poate păstra încă o senzaţie de neîmplinire.

BALANŢĂ
Vă aflaţi într-o perioadă în care se pot reactiva răni vechi şi capitole trecute de viaţă care nu au fost încheiate şi acceptate încă. E momentul să adoptaţi o atitudine axată pe compasiune şi iubire, care vă va conduce spre un spaţiu mult mai clar şi armonios, în interiorul dumneavoastră.

SCORPION
Astăzi se activează nişte setări interioare valoroase, care ţin în special de intuiţie şi de capacitatea de a simţi mai mult realitatea. Fiţi atent la ceea ce simţiţi astăzi, la mesajele interioare care tind să vă ghideze acum spre recunoaşterea unor căi potrivite şi a unor adevăruri.

SĂGETĂTOR
E posibil ca astăzi să fiţi solicitat pentru a acorda sprijin şi înţelegere unei persoane din familie. În orice caz, sensibilitatea este crescută şi aveţi tendinţa să fiţi mai empatic decât de obicei. Aveţi grijă, totuşi, de propriile nevoi şi nu luaţi asupra dumneavoastră responsabilitatea celorlalţi.

CAPRICORN
Dacă v-aţi propus să vă ocupaţi de chestiuni pragmatice sau care cer atenţie la detaliu, amânaţi-le pentru altă zi. Ziua aceasta este mai potrivită pentru comunicare intuitivă, empatică, de la suflet la suflet. Fiţi atent la ce spuneţi, unele cuvinte e bine să mai fie păstrate o vreme.

VĂRSĂTOR
S-ar putea spune că azi sunteţi singura persoană importantă în viaţa dumneavoastră. Vă este suficient, vă preocupă doar să vă puneţi în valoare şi să mai culegeţi nişte lauri. E de aşteptat să risipiţi din energii în activităţi care nu vă reprezintă sau în conflicte ce nu vă aparţin, epuizante.

PEȘTI
Unele intenţii lansate cu ceva timp în urmă pot acum să-şi arate primii vlăstari. Însă, în acelaşi timp, s-ar putea să vedeţi şi nişte iluzii pe care vi le-aţi făcut cu privire la un context profesional sau o relaţie cu un şef. Astăzi e necesar să fiţi sincer faţă de dumneavoastră şi să vă luaţi timpul necesar pentru a procesa sentimentele multe şi profunde.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version