Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec
S-ar putea să fie nevoie de multă atenție și concentrare în sectorul muncii. Ai grijă la investițiile făcute azi, ca să nu regreți banii oferiți pe produsele sau serviciile achiziționate. Evită bârfele, zvonurile, bazează-te pe intuiție, mai ales dacă este vorba ce să transmiți mai departe.

Taur
Privește și jumătatea plină a paharului. Vor pica unele măști, vei afla anumite adevăruri, vor ieși la iveală informații sau detalii neașteptate. Cei din jur s-ar putea să renunțe la măștile lor și să-și arate adevărata față. Dar oare ești suficient de pregătit pentru aceste transformări?

Gemeni
Nu-ți plac ezitările, lucrurile incerte. Se clarifică unele lucrurile legate de contracte, asocieri, hârtii. Primești vești care te înseninează și-ți aduc o stare de bine. Profesional și financiar nu accepți compromisurile, insiști să fie ca tine. Simți nevoia să-ți delimitezi teritoriul.

Rac
Anumite chestiuni ce țin de finanţe nu te încântă. Simți că nu mai controlezi lucrurile. Apare cineva care îți va oferi soluțiile, dar e nevoie să ai o atitudine cât mai pozitivă. Fii mai atent la evenimentele care au loc în familie, nu neglija ceea ce este important în viața ta.

Leu
În această zi ești plin de idei inovatoare, legate de casă, de anumite achiziții. Sunt bine aspectate relațiile cu familia extinsă. Vrei să schimbi lucrurile, să te rupi de rutina zilnică și să încerci să faci lucrurile diferit. Aceste transformări sunt binevenite, spun astrele.

Fecioară
S-ar putea să ți se testeze răbdarea, să te intersectezi cu persoane care încearcă să te controleze. Este esențial să dai dovadă de diplomație, să găsești metoda prin care să te eliberezi de influențele acestora, dar și de emoțiile pe care s-ar putea să le simți. Evită conflictele.

Balanţă
Nu, intuiția ta nu este greșită, te asigură astrele, de aceea azi, dacă simți că un anumit lucru nu trebuie făcut sau varianta aleasă inițial nu mai este compatibilă cu realitatea și e nevoie să schimbi, așa să faci. Adaptează-te din mers, privește în față, urmează-ți calea.

Scorpion
Este o zi bună pentru negocieri, pentru a stabili unele strategii, unele planuri. Reușești să rezolvi anumite chestiuni legate de autorități. Este important să-ți achiți datoriile, să finisezi sarcinile, să rezolvi ce ai promis. Este bine aspectată legătura cu tehnologia, susțin astrele.

Săgetător
Sunteți astăzi preşedintele comitetului de întrajutorare. Calitatea pe care o resimţiți în cel mai înalt grad este compasiunea, aşa că vi se va oferi cu siguranţă prilejul să vi se facă milă de cineva. E o zi în care să faceți servicii pentru binele apropiaţilor, prietenilor. Poate fi vorba şi de un contraserviciu, de achitarea unei datorii. Poate e nevoie să răsplătiți pe cineva care v-a sprijit odinioară.

Capricorn
Ai parte de o mulțime de sincronicități, de surprize plăcute, de coincidențe frumoase, fie că va fi vorba despre a întâlni pe cineva întâmplător, fie primești un răspuns favorabil, dar total neașteptat, sau îți propui să obții ceva și imediat se și realizează sau îți apare în cale.

Vărsător
Excelezi la capitolul vivacitate, energie, putere, dinamism. Pui multă pasiune în toate activitățile în care te implici. Ai fler, ești spontan când apare situația de a lua o decizie. Reușești să te faci remarcat în plan profesional, să fii văzut, cum s-ar spune, fix de cine trebuie.

Peşti
Astăzi s-ar putea să fie nevoie să iei unele hotărâri privind următoarele zile sau poate chiar săptămâni. Este o idee bună să asculți de sfaturile cuiva mai în vârstă sau lasă-te consiliat de cineva cu mai multă experiență în domeniul respectiv. Fii atent la cheltuieli!

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version