Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec
Focusează-te pe lucrul în echipă şi amintește-ţi că diplomația chiar poate face minuni! Dacă nu-ți dorești să rămâi singur, ar fi bine să ții cont și de părerea celorlalți, fie că este vorba despre sfera profesională, despre prieteni, parteneri de proiect sau membri din familia extinsă.

Taur
Nu te suprasolicita, indiferent câte sarcini urgente apar, pentru că sectorul sănătății pare mai vulnerabil azi, mai fragil, de aceea este important să prioritizezi foarte bine lucrurile, să-ți acorzi suficiente momnete de respiro, de pauză, să accepți ajutorul, atunci când ți se oferă.

Gemeni
Fă o introspecție, pune-ţi ordine în gânduri, rezolvă unele drame mai vechi, vindecă unele supărări, nemulțumiri, debarasează-te de frustrări. Conștientizează-le, acceptă-le și mergi mai departe. Nu mai amâna situațiile confuze, decide ce este de făcut și pe ce poziție te situezi.

Rac
Astăzi ești cu picioarele pe pământ, dai dovadă de maturitate, de credibilitate, de verticalitate. Ești dinamic și atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ai o claritate asupra lucrurilor cum nu ai mai avut-o de ceva timp, susțin astrele.

Leu
Este nevoie să nu te mai consumi în interior, ci să spui ceea ce consideri. Este un moment favorabil pentru a interacționa cu superiorii, cu cei mai în vârstă. Este nevoie de diplomație, pe de o parte, dar și de fermitate atunci când este vorba despre a lua decizii pe termen lung.

Fecioară
Nu sări peste etape, ia lucrurile treptat, te sfătuiesc astrele. Ai nevoie de pace în suflet, de siguranță. Este un moment important să te concentrezi asupra viitorului, fie că este vorba despre dezvoltarea ta personală, fie că este vorba despre viața de familie, sectorul amoros.

Balanţă
Este timpul să echilibrezi lucrurile, pentru că în ultima perioadă te-ai implicat în prea multe sarcini și proiecte de muncă, și ai neglijat chestiunile ce țin de casă, de partenerul de viață, de frați, părinți. Este firesc să-ți spui părerea, să insiști să ai mai mult timp liber pentru nevoile tale.

Scorpion
S-ar putea să fii pus în fața unui fapt împlinit, a unei răsturnări de situație și să fii vizibil luat prin suprindere. Este esențial să cauți în tine tăria de a continua, de a te adapta circumstanțelor noi. Atenție ce decizii iei, pentru că s-ar putea să fii pus la încercare, să fii verificat şi urmărit.

Săgetător
Emani o oarecare energie carismatică, grație căreia vei reuși să convingi, să influențezi lucrurile ca să fie așa cum îți dorești, așa cum stabilești tu. Este foarte bine aspectat sectorul studiului, știi să lucrezi bine în echipă, ești atent la detalii, la gestionarea hârtiilor şi a actelor.

Capricorn
E timpul să faci ordine printre lucruri de pe birou, ideile din minte sau în rafturile și sertarele din casă. Este un moment bun să faci lumină în ceea ce privește o situație din trecut, să îți pregătești un colț special pentru sufletul tău sau să-l reamenajezi, dacă deja ai unul.

Vărsător
Vezi imaginea de ansamblu, dai dovadă de maturitate, ai mintea ageră, găsești soluții la orice situație imprevizibilă apare sau la probleme mai vechi, în special în sectorul finanțelor și parteneriatelor. Reușești să convingi, să atragi , să stabilești conexiuni favorabile pe viitor.

Peşti
Ești bun la comunicare, fie că va fi nevoie să convingi pe cineva, să ții un discurs, să participi la o ședință unde să te remarci cu idei interesante, să negociezi ceva legat de sfera profesională, de viitorul tău, de dezvoltarea ta personală. Multe beneficii la capitolul imagine publică.

Exit mobile version