Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec
Se pare că sunteţi hotărât să găsiţi o nouă sursă de venituri. Nu este exclus ca în a doua parte a zilei să aveţi o idee promiţătoare şi să treceţi la fapte. Atenţie la tendinţa de a cumpăra bunuri costisitoare sau obiecte de lux, care v-ar putea destabiliza bugetul!

Taur
Luna nouă care are loc chiar în zodia Taurului vă conferă energie şi entuziam, pregătindu-vă pentru o perioadă de înnoiri. Este un moment foarte bun pentru a investi în propria persoană, mai ales în ceea ce priveşte înfăţişarea şi forma fizică. Vă sugerăm să încercaţi un tratament cosmetic sau o modernizare a garderobei.

Gemeni
Este de aşteptat să fiţi într-o formă foarte bună şi să aveţi realizări frumoase în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul ar trebui să staţi foarte bine. Ar fi bine să vă oferiţi câte un răgaz de meditaţie şi relaxare. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiţi tentat să ajutaţi pe cineva din anturaj.

Rac
Luna nouă marchează începutul unei perioade în care ar fi bine să vă revizuiţi priorităţile şi să vă stabiliţi noi obiective, care să corespundă cu speranţele dumneavoastră. Este posibil să fiţi invitat să participaţi la întrunirea unui grup sau a unei organizaţii cu care aveţi interese sau aspiraţii comune.

Leu
La locul de muncă, este posibil să se vorbească despre o schimbare în conducere sau că urmează să aveţi un superior ierarhic nou. Dacă aveţi o afacere proprie, este o zi bună pentru activităţi de promovare.

Fecioară
S-ar putea să vă puneţi problema unei călătorii în străinătate. Poate că veţi pleca în curând sau poate că faceţi planuri de călătorie, ori vă decideţi să învăţaţi o limbă străină.În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste bună de la un prieten.

Balanţă
S-ar putea să fiţi preocupat de o investiţie sau de o chestiune care are legătură cu o moştenire. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi şi să vă consultaţi cu familia, ca să fiţi sigur că nu vi se vor face reproşuri mai târziu. Dacă v-aţi propus să faceţi schimbări importante în plan financiar, contextul astral actual vă este favorabil.

Scorpion
Luna nouă anunţă începutul unei perioade de schimbări benefice în relaţiile cu partenerul de viaţă şi/sau cu partenerii de afaceri. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, o ofertă interesantă ar putea apărea azi sau în scurt timp. Fiţi pregătit să profitaţi de ocazie.

Săgetător
Datorită contextului astral de azi, sunteţi mai creativ şi mai ingenios decât de obicei. Vă recomandăm să profitaţi de ocazie pentru a face o reorganizare a locului de muncă. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante şi în modul de viaţă: să începeţi un nou regim alimentar, mai sănătos, sau un program de antrenament la o sală de fitness etc.

Capricorn
Luna nouă vă stimulează creativitatea artistică şi marchează începutul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatură, muzică etc. Activităţile sau proiectele începute azi au şanse mari de reuşită, cu condiţia să nu vă grăbiţi.

Vărsător
Luna nouă marchează debutul unei perioade în care căminul şi familia se vor afla în centrul atenţiei. Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări de renovare, reparaţii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului.

Peşti
S-ar putea să luaţi o decizie importantă, probabil în legătură cu o activitate intelectuală. Puteţi conta pe sprijinul prietenilor şi al rudelor. Este posibil să vă împăcaţi cu un vecin sau să găsiţi soluţia unei probleme mai vechi din locuinţă. Se întrevăd câteva drumuri scurte şi o comunicare intensă.

Exit mobile version