Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Plutești într-o lume fantastică, unde realitatea se amestecă cu visul. Simte-te liber să faci ce vrei, atâta vreme cât nu-i deranjezi pe ceilalți. Astfel ai putea avea și o perspectivă mai bună asupra problemelor tale. Lasă pe altcineva să facă regulile și strategia pentru azi.

Taur
Toate interacțiunile pe care le ai azi cu oamenii pot fi dificile. Ești foarte încăpățânat și nu accepți opinii contrare. Nu este o pierdere pentru orgoliul tău dacă ai răbdare să asculți și argumentele celor din jur.

Gemeni
Ai foarte multă încredere în tine, ceea ce este foarte bine, mai ales că ziua este agitată și ciudată. Ai însă tendința de a fi agresiv, ceea ce-ți poate aduce prejudicii. Abține-te de la comentarii malițioase, nu fi ironic și nu încerca să-i convingi pe ceilalți de adevărurile tale.

Rac
Dacă ai deține adevărul absolut, este foarte posibil să nu-ți fie de folos. Fiecare are adevărul lui și privește realitatea prin prisma lui. Nu ar trebui să iei decizii importante azi, nu te încrede în promisiuni, în angajamente sau strategii.

Leu
Nu este o idee bună să faci ordine azi. Lasă lucrurile așa cum sunt și ignoră ceea ce te deranjează, pentru că pur și simplu nu merită să-ți bați capul. Este important să te relaxezi, să faci absatracție de toate problemele, pentru că altfel te vei epuiza complet.

Fecioară
Ia în considerare abordarea problemelor într-un alt mod, cu mai multă delicatețe, cu mai mult tact și cu mai multă înțelegere pentru lucrurile care par neesențiale. Ai posibilitatea să afli detalii importante, și trebuie să ai abilitatea de a le folosi corect, în favoarea ta.

Balanţă
Nu te aștepta de la ceilalți să observe emoțiile tale sau să-ți înțeleagă dorințele ascunse. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să spui exact ce gândești, dar numai celor care sunt capabili să te audă și să te înțeleagă. Găsești liniște printre cei dragi.

Scorpion
Atitudinea ta agresivă te face să ai reacții exagerate și lipsite de logică pe care mai târziu le vei regreta. Există forțe care te împing de la spate. Ține-te sub control, tu pe tine, pentru că mai bine decât o poți face tu, nu mai poate nimeni.

Săgetător
Încearcă să fii diplomat și să oferi timp celorlați să-și spună punctul de vedere. Nu este o demonstrație de slăbiciune eventuala îngăduință pe care o manifești față de cei din jur, ci o dovadă de maximă inteligență emoțională. Este una din calitățile care te fac lider!

Capricorn
Ești foarte stresat. Partea dificilă a zilei este legată de unele complicații care apar din senin și care trebuie rezolvate pe loc. Cineva te sabotează și vrea să te pună într-o lumină proastă. Nu-ți face griji, onestitatea te poate scoate din încurcătură și acum.

Vărsător
Nu încerca să le faci pe toate azi. Chiar dacă reușești, va fi nevoie să revii asupra fiecărei probleme în parte și, în fapt, vei pierde mai mult timp. Ia lucrurile pe rând și fă-le temeinic. Păstrează partea a doua a zilei pentru relaxare și fă doar ceea ce ai chef!

Peşti
S-ar putea să ai în plan proiecte mărețe care se vor dovedi, momentan, irealizabile. Nu renunța la speranță. Toată nebunia asta se va limpezi, chiar dacă până atunci mai ai de dus greul unor zile absurde. Visează la tihna din weekend și detașează-te de orice grijă.

Exit mobile version