Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Horoscop
Horoscop

Berbec
În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi informațiile. Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că te minți singur. Nu te lăsa cucerit de promisiunile celor din jur!

Taur
Deși acum totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, nu te simți împlinit. Ești acompaniat de o mână de oameni dedicați și inimoși, dat tot te simți singur. Ideea de „echilibru interior“ a ajuns o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile.

Gemeni
Încă acționezi destul de ambiguu în anumite relații, iar acum nici tu nu mai găsești explicația acestui comportament. Fidelitatea este un aspect esențial în toate relațiile pe care le ai și de aceea te și simți foarte ușor rănit.

Rac
Sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le permiţă acest lucru. Deși totul pare „amorțit“ în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele săptămâni.

Leu
Intuiția îți spune că este necesar să „pierzi“ controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre tine. Chiar dacă atitudinea exigentă cu privire la anumite lucruri este ceva ce te caracterizează, nimeni nu poate spune despre tine că nu ești înțelegător cu nevoile celorlalţi.

Fecioară
Mintea ta este un adevărat carusel în zilele care urmează. Îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Ești destul de sceptic cu privire la o anumită persoană. Indiferent de ceea ce simți, nu vei alege să vorbești despre propriile emoții.

Balanţă
Nivelul de adrenalină pe care îl ai acum este ceva ce nu ai mai experimentat. Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică suferă schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlat în vreun fel de acest aspect. Te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut.

Scorpion
Stagnarea pe care o trăiești la nivel profesional este ceva normal în dinamica oricărei vieți. Deși tu te simți special, nimic nu ți se întâmplă doar ție în mod deosebit. În perioada aceasta te vei concentra doar pe aspectele practice ale vieții tale și nu vei mai lăsa loc dramelor emoționale.

Săgetător
Te simți blocat în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutină. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, îi rănești pe cei din jur cu atitudinea ta delăsătoare. Nimeni nu este obligat să îți ofere explicații constante cu privire la alegerile pe care le face.

Capricorn
Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Energia receptată de la astre va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că această atitudine nu te caracterizează.

Vărsător
Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale exigente. Ai nevoie de confirmarea celor din jur când intenționezi să schimbi anumite lucruri la tine. În perioada asta te laşi deseori ghidat doar de ceea ce simți. Unele relații din viața ta încep să prindă contur și să îți ofere armonia de care ai nevoie.

Peşti
Un pas înainte, doi înapoi, cam aceasta este dinamica perioadei pentru tine. Totuşi, reușești să duci la îndeplinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți.

Exit mobile version