Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec
Starea interioară nu este foarte optimistă, mai ales că şi cei de acasă ar putea contribui puţin la aceasta. Dar întâlnirea cu o cunoştinţă mai veche sau compania unei persoane de sex opus vă va remonta. S-ar putea să apară unele schimbări la serviciu şi nu ar fi rău dacă ați profita de acestea, mai ales că vă doriți promovarea.

Taur
Veți fi foarte solicitat, vă va căuta multă lume, dar nu aveți chef să-i auziți pe toţi. Nu vă eschivați pentru că o întâlnire sau o discuţie cu o persoană va juca un rol important pe ordinea de zi. Ați putea afla răspunsuri la întrebări pe care nu le-ați putut dezlega până acum. Partenerul de viaţă vă susţine în toate deciziile pe care le luați.

Gemeni
Nivelul de energie este ridicat şi vă ajută să vă duceți la îndeplinire toate planurile stabilte pentru această zi. Oricât de multe obligaţii ați avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi, ar trebui să vă faceți timp şi pentru cel drag. Nu uitați că vă puteți termina treburile mult mai repede dacă sunteți relaxat şi bine dispus.

Rac
Vă petreceți ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Încercați să nu vă apucaţi astăzi de multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în timp scurt, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia bună, acordaţi-vă mai multe momente libere.

Leu
Sunteți foarte comunicativ şi de aceea vă veți implica în mai multe discuţii serioase la locul de muncă. Sunteți nemulţumit şi iritat fără un motiv anume. Deşi nu simţiți oboseala, aceasta îşi spune cuvântul, s-ar putea să fie motivul stării de nelinişte. Încercați să discutaţi cu prietenii, poate vă veți mai relaxa.

Fecioară
Starea emoţională pe care o aveți astăzi vă împiedică să faceți ceea ce vă doriți. Energia de care dați dovadă vă va ajuta să aveți o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-ați avut de curând. Gândul vă este la distracţie sau la sport. Încercați să vă faceți timp şi pentru acestea, chiar dacă proiectele pe care le aveți vă presează.

Balanţă
Persoana iubită vă va propune să petreceţi aceste zile exclusiv în doi, fără să vă amintiţi de necazurile apărute în ultima vreme. Puteţi profita de această ocazie ca să mai alungaţi din stres. Colegii de la birou vă susţin în noua poziţie de coordonator şi astfel o să reuşiți să duceți la bun sfârşit proiectele propuse.

Scorpion
Copiii sau o persoană mai tânără din familie vă aduc bucurii, iar cei care vă iubesc vă vor dovedi afectivitatea şi sinceritatea lor. Zilele următoare veți avea parte de o surpriză de proporţii din partea unuia dintre prieteni. Per asamblu veți avea o scurtă perioadă destul de plăcută. Dintr-odată vă simţiți foarte obosit şi simţiți nevoia să vă odihniți.

Săgetător
Sunteți deosebit de sociabil şi vioi, ceea ce vă atrage simpatia colegilor. N-ar fi exclus să aplanați o ceartă mai veche şi să aflați că unul dintre superiori şi-a programat o vizită la dumneavoastră acasă. Fiți pregătit să-l tratați cum se cuvine. Sunteți în căutarea acelui lucru pe care doriți să îl faceți cu adevărat.

Capricorn
Zilele acestea s-ar putea să vă întâlniți cu cineva care vă va face să vă îndrăgostiți. Înainte de a vă implica trebuie să vă gândiți care sunt priorităţile, nu de alta, dar un eşec v-ar putea complexa. O femeie încearcă să vă convingă de unele lucruri pe care însă nu le luați în seamă. La serviciu este posibil să fiți uşor iritat şi irascibil.

Vărsător
Se pare că norocul vă favorizează. Dacă tot vă merg toate din plin în această perioadă, ar fi bine să vă luați măsuri pentru zilele care urmează, nu se ştie niciodată. Primiți un ajutor semnificativ din partea persoanei iubite, care doreşte să vă sprijine într-un proiect pe care îl gândiți. Simţiți că, în sfârşit, relaţia dumneavoastră este una oficială.

Peşti
Zilele acestea preferați să stați acasă sau veți încerca să-i convingeți pe cei dragi să faceţi o călătorie la munte, departe de stresul cotidian. S-ar putea să vă simţiți slăbit şi datorită acestui lucru să fiți şi puţin cam descurajat sau deprimat. Vă veți reveni destul de repede, mai ales că sunt anumite lucruri pe care trebuie să le finalizați cât mai curând.

Exit mobile version