Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec
Fiinţa iubită va avea unele probleme, iar ajutorul tău îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La slujbă, este posibil să ai parte de unele schimbări, de mică anvergură. De asemenea, ai putea să te implici în activităţi de natură intelectuală, să iei decizii, ceea ce te va ajuta să ieşi în evidenţă. Singurul lucru care nu te mulţumeşte pe deplin este situaţia financiară.

Taur
În plan sentimental vei avea parte de discuţii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunţi în cămin să te împiedice să aloci persoanei iubite tot timpul liber. La slujbă vei avea mult de muncă, iar rezultatele nu te vor satisface într-o prea mare măsură. Evită să te implici în colaborări.  
   
Gemeni
Tendinţa spre impulsivitate îţi poate încurca planurile. Încearcă să găseşti o activitate care să te relaxeze. Popularitatea ta continuă să crească, aşa că vei avea din nou ocazia să îţi lărgeşti cercul de prieteni, dar şi să îţi faci noi relaţii. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai tensionată, mai ales spre sfârşitul zilei.  

Rac
Starea generală va fi ceva mai bună, chiar dacă eşti mai comod decât ne-ai obişnuit. Nu te implica în activităţi riscante! Vei face o mulţime de drumuri şi vei avea ocazia de a cunoaşte o persoană de care te vei lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi, dar vor fi dintre cele care îţi vor face plăcere, aşa că nu trebuie să ai emoţii.
   
Leu
În carieră vei avea o reuşită care îţi va demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Este posibil să ţi se dea noi însărcinări sau să te implici într-o activitate mai deosebită. Dorinţa ta de joc şi aventură va fi accentuată în această perioadă. Este posibil să cunoşti o persoană de sex opus cu care te vei înţelege excelent şi alături de care vei petrece clipe deosebite.
    
Fecioară
În plan profesional, există condiţii pentru a realiza o mică reuşită. Eforturile pe care le-ai depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu te va lăsa indiferent. Popularitatea în rândul celor de la serviciu va creşte şi vei reuşi să-i convingi pe colegi să îţi susţină iniţiativele. Totuşi, pregăteşte-te să înfrunţi şi unele obstacole, care nu vor fi prea uşor de depăşit.  

Balanţă
La slujbă vei avea o mulţime de treabă, dar eficienţa de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi totul în timp util. Activităţile intelectuale te avantajează şi îţi dau posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Nu trebuie totuşi să te aştepţi ca rezultatele să se vadă imediat. Nu neglija micile probleme de sănătate cu care te confrunţi, deoarece acestea se pot lesne croniciza.

Scorpion
În plan financiar va fi mare agitaţie. Este posibil să fii pus să faci unele activităţi dificile şi nu are nici un rost să vociferezi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să faci câteva drumuri pentru a finaliza sarcinile de serviciu. Încearcă să fii mai perseverent, mai conştiincios şi îţi va fi mai bine din toate punctele de vedere.

Săgetător
Vei fi cam nervos şi înclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit să nu îţi asumi riscuri inutile, deoarece nu este exclus să ai mici accidente. Din punct de vedere mental însă, vei funcţiona foarte eficient. Inteligenţa şi maturitatea judecăţii tale vor fi cu siguranţă apreciate. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi importantă pentru tine în această perioadă.
 
Capricorn
La serviciu, evenimentele încep să se precipite, dar în ceea ce te priveşte nu ai nici un motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar că schimbările care se vor face te vor avantaja într-o mare măsură. Totuşi, este bine să ţii cont de faptul că finalizarea unor lucrări începute mai demult este mai favorabilă decât angrenarea în ceva nou. După o perioadă nu tocmai bună pe plan sentimental, se pare că norocul îţi zâmbeşte din nou.
    
Vărsător
Energia mentală va atinge cote maxime, ceea ce îţi va permite să iei decizii în chestiuni dintre cele mai delicate şi să-ţi pui în practică ideile. Eşti deosebit de sensibil, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează constant. S-ar putea să plecaţi la drum împreună, fapt care va permite consolidarea relaţiei dintre voi.
 
Peşti
La serviciu vor fi multe de făcut şi nu îţi va fi uşor să te descurci. Relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită, aşa că nu este cazul să mizezi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. În cazul în care ţi se propune o colaborare, nu te grăbi să semnezi până nu îţi sunt clare toate detaliile. Cineva din anturajul apropiat îţi va da o informaţie interesantă. Pe plan financiar stai bine.

Exit mobile version