Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

  Berbec    
Îndepliniţi sarcinile fără tragere de inimă. Acest lucru se datorează mai ales faptului că mintea dumneavoastră este preocupată de problemele de acasă. Colegii vă atrag atenţia asupra unor scăpări, iar asta vă nemulţumeşte şi mai mult. Spre seară, vă recăpătaţi voioşia în prezenţa persoanei iubite.

 
  Taur
Vorbiţi cu cineva mai în vârstă despre o rudă apropiată. Vi se cer unele detalii personale pe care nu vreţi să le divulgaţi. Sunteţi posac şi obosit şi tot ceea ce vă doriţi este să dormiţi cât mai mult. Trebuie să luaţi în considerare şi alte modalităţi de relaxare, pentru a fi ceva mai entuziast.

 
  Gemeni
Vi se oferă două oportunităţi profesionale, care par la prima vedere la fel de interesante. Sunteţi pus în situaţia de a face o alegere rapidă, deşi aţi vrea să aveţi destulă vreme pentru a vă informa mai mult. Familia vă cere să contribuiţi financiar pentru terminarea unui proiect.

 
  Rac
Vă ocupaţi de nişte chestiuni administrative care necesită abilitate din partea dumneavoastră. Nu prea vă convine situaţia, dar nici nu aveţi cum să refuzaţi. În a doua parte a zilei vă petreceţi timpul cu partenerul de viaţă, cu care ieşiţi în oraş pentru câteva ore de relaxare.

  Leu
În relaţiile profesionale şi cu persoanele din anturajul dumneavoastră trebuie să fiţi ceva mai diplomat, altfel veţi avea de pierdut mai mult decât vă daţi seama acum. În dragoste vă mulţumiţi cu o idilă secretă şi fără viitor, trăind clipe de pasiune. În restul timpului vă întâlniţi cu persoane deosebite cu care purtaţi discuţii fascinante.

  Fecioară
Primiţi o invitaţie la o întrunire a unui club select sau deveniţi membru de onoare al unei organizaţii de renume. Întâlniţi oameni deosebiţi şi vă lărgiţi orizonturile. Amabilitatea şi manierele dumneavoastră impecabile vă aduc simpatia şi respectul celor din jur. S-ar putea să vă folosească într-un viitor nu foarte îndepărtat.

  Balanţă
Reveniţi la muncă după o lungă perioadă de libertate şi vă treziţi cu o sumedenie de lucruri de făcut. Nimeni nu pare dispus să vă dea prea multe detalii, în schimb dumneavoastră trebuie să respectaţi termenele-limită. Sunteţi surescitat şi vă pierdeţi repede răbdarea. Cu puţin efort şi concentrare, veţi depăşi momentul.

 Scorpion
Este posibil să primiţi nişte sarcini la serviciu care să necesite o plecare peste hotare pentru mai multe luni. Acest lucru vă bucură, având în vedere că vă doreaţi să se întâmple şi aşa ceva. Este bine să luaţi cu dumneavoastră toate documentele de care aveţi nevoie şi să nu vă bazaţi pe sprijinul colegilor.

 Săgetător
Începeţi să vă îndoiţi de o decizie luată cu puţină vreme în urmă. Faceţi un bilanţ al rezultatelor şi nu păreţi foarte mulţumit. Partenerul de viaţă vă propune o soluţie de compromis. Răbdarea şi atenţia vă sunt puse la încercare.

  Capricorn
Vă este cam greu să vă ocupaţi de gestionarea finanţelor familiei. Trebuie să găsiţi o metodă care să mulţumească pe toată lumea. În plan amoros, vă gândiţi cu multă atenţie la unele experienţe de care aţi avut parte şi învăţaţi din acestea, trăgând concluziile care se impun. Este indicată prudenţă în orice întreprindeţi.

  Vărsător
Sunt şanse să fie realizate unele proiecte mari, din plan profesional. Se poate să începeţi o nouă etapă în carieră. Este o zi în care intraţi în contact cu multă lume şi vă lărgiţi orizonturile. Aveţi succese în plan social şi amical. În dragoste sunteţi din ce în ce mai prudent şi aveţi nevoie de asigurări şi certitudini înainte de a acţiona.

  Peşti
Sunteţi plin de energie şi entuziasm, mulţumită evenimentelor din ultimele zile. Lucrurile vă ies fără mult efort şi norocul pare să vă surâdă. În plus, partenerul de viaţă vă oferă afecţiunea de care aveţi atât de multă nevoie.

Exit mobile version