Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

  Berbec    
Dragostea poate fi uneori şi mincinoasă, deci nu puteţi pune bază, azi, nici pe ceea ce simţiţi, pentru că pot fi senzaţii amăgitoare care mâine vor trece, nici pe semnele de afecţiune venite de la partener. Lipsesc sinceritatea, deschiderea sufletească, fidelitatea şi loialitatea, deci una spuneţi şi alta faceţi în cuplu. E nevoie de o discuţie sinceră, faţă în faţă, prin care dubiile să fie alungate, iar erorile – reparate. Nu vă lăsaţi păcălit de flirturi şi nici dumneavoastră nu faceţi declaraţii doar de dragul cuvintelor dulci.

 
  Taur
Îl simţiţi foarte aproape de inima dumneavoastră pe un prieten cu care comunicaţi extrem de uşor. Dacă e vorba de o prietenie între sexe opuse, există posibilitatea unei idile, pentru că prietenia se poate transforma oricând în iubire, dar, dacă sunteţi deja cuplat, atracţia pe care o simţiţi pentru acest amic poate fi periculoasă. Încercaţi să discerneţi mai clar ce simţiţi pentru celălalt, ca nu cumva să confundaţi plăcerea de a discuta cu el cu dragostea. E o mare diferenţă!

 
  Gemeni
Jucaţi rolul principal într-o acţiune interesantă şi sunteţi mândru de poziţia pe care o ocupaţi. Ceilalţi vă ascultă orbeşte, merg în direcţia pe care le-o trasaţi dumneavoastră, deci aveţi o responsabilitate majoră în faţa mai multor persoane. Ca atare, trebuie să fiţi un exemplu bun pentru ca toţi ceilalţi să ajungă la ţinta propusă de dumneavoastră. Un lider de grup trebuie să fie motorul principal care îi pune pe toţi în funcţiune.

 
  Rac
Nu aveţi prea multă încredere în îndrumările unui coleg sau chiar ale unui specialist şi parcă nu vă vine să le urmaţi întocmai. Intuiţia vă transmite că s-ar putea să vă ghidaţi într-o direcţie greşită, care nu vi se potriveşte, ca atare, mai bine v-aţi baza doar pe propriile idei. Nu sunt neapărat mai bune, dar sunt mai bine adaptate la modul dumneavoastră de a acţiona. Celălalt vă cere ceva ce nu puteţi face, prin care v-aţi încălca unele principii ferme.

  Leu
Gelozia scade armonia din cuplu şi, fie că aveţi sau nu motive să-l bănuiţi pe cel drag de tot felul de fapte, nu vă puteţi deschide sufleteşte. Mereu vă e teamă de trădare, de minciună şi îl pândiţi pe partenerul dumneavoastră la fiecare pas, ca să-i descoperiţi o greşeală cât de mică, de care să vă puteţi agăţa într-un eventual atac asupra lui. Dacă îl iubiţi, ar fi bine să îi acordaţi mai multă încredere şi să nu-i cereţi permanent dovezi de loialitate.

  Fecioară
Visul dumneavoastră cel mai mare, în acest moment, nu e unul individual, ci implică mai multe persoane. Fie că e un plan în care îi veţi implica şi pe cei dragi, fie e un proiect profesional colectiv, în care dumneavoastră jucaţi un rol central, alături de acest grup de suport, lucrurile vor evolua mult mai repede spre succes. Dacă vreţi să vă vedeţi visul împlinit, faceţi-i pe toţi cei care intră în acest joc să-şi asume o anumită sarcină şi să şi-o ducă la capăt.

  Balanţă
Adunaţi-vă puterile pe ultima sută de metri a unei acţiuni şi faceţi tot posibilul să o încheiaţi acum. Nu mai are rost să o tot duceţi după dumneavoastră, ci e mai bine să se termine totul aici, ca să vă puteţi concentra asupra altui proiect, poate mult mai interesant. Întotdeauna noul vă atrage mai mult decât lucrurile care se apropie de final, dar nu puteţi trece la capitolul următor dacă acela în desfăşurare nu este încheiat.

 Scorpion
Nu vă interesează nimic din ceea ce se petrece în jurul dumneavoastră. Ori abordaţi o atitudine indiferentă, egoistă, aşezându-vă doar pe dumneavoastră în prim plan, ori nu reuşiţi să vă mobilizaţi în activităţile celor din jur. Mulţi vor spune că sunteţi pasiv, distant, dar aveţi tot dreptul să vă vedeţi de lumea dumneavoastră, din când în când. Nu vă priveşte ce fac ceilalţi, ci contaţi doar dumneavoastră.

 Săgetător
Sunteţi invidios pe succesul altora când dumneavoastră vă simţiţi prins într-o situaţie banală, lipsită de strălucire, de care încă nu vă puteţi detaşa. Trebuie să vă mulţumiţi cu monotonia cotidiană, dar nu vă puteţi abţine să nu priviţi la cei care sărbătoresc un succes sau care au un motiv de maximă fericire.

  Capricorn
Îndoiala se înfiltrează între dumneavoastră şi partener, pentru că unul dintre voi nu joacă perfect corect, ci ascunde ceva. Dacă aţi sta de vorbă mai deschis, spunând ce nu vă convine, lucrurile ar reveni mult mai repede la normal, dar unul dintre voi minte, iar atmosfera devine tot mai apăsătoare în cuplu. Teama de trădare planează peste voi şi, de cele mai multe ori, de ce vă e frică nu scăpaţi!

  Vărsător
Proiectul dificil de la serviciu, de care v-aţi ocupat aproape toată luna trecută, ajunge acum la un final. Poate nu e sfârşitul pe care l-aţi planificat, ci unul destul de brusc, precum o renunţare sau un eşec, dar după ce veţi închide complet acest capitol, vă veţi putea concentra asupra următorului plan profesional.

  Peşti
Aţi ajuns într-un punct critic, în care toate vi se par pierdute, dar nu sunteţi vinovat de această atmosferă sumbră. Sunteţi influenţat de anturaj şi pentru că azi atrageţi în preajma dumneavoastră numai oameni deprimaţi, trişti, cu probleme, e normal ca toate să vi se pară întunecate în jur.
Dacă aţi ieşi din acest mediu apăsător, dacă v-aţi înconjura de oameni tonici şi veseli, nimic din toate acestea nu ar exista. Depăşiţi hopul numai cu o atitudine optimistă şi pozitivă, deci zâmbiţi, orice ar fi!

Exit mobile version