Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

  Berbec    
Vă simţiţi un pic mai bogat decât ieri, poate pentru că primiţi nişte bani anunţaţi încă de luna trecută şi care abia acum ajung la dumneavoastră. Dacă bogăţia nu se calculează în bani, atunci se poate spune că deţineţi ceva de preţ, la care ţineţi enorm şi cu care vă mândriţi în ochii lumii: o mare reuşită, o iubire adevărată, o calitate numai a dumneavoastră.

 
  Taur
Sunteţi tras în două direcţii şi nu ştiţi ce să faceţi, deoarece ambele variante sunt la fel de atrăgătoare. E bine să vă organizaţi în aşa fel timpul încât să treceţi prin ambele locuri. Ambele au ceva bun de oferit şi dumneavoastră veţi fi cel încântat de ceea ce găsiţi acolo. Distracţia va fi în toi peste tot.

 
  Gemeni
Cântăriţi o situaţie fără să cunoaşteţi foarte bine detaliile, de aceea aţi putea trage o concluzie eronată sau superficială, care nu este în avantajul nimănui. Înainte de a vă spune părerea într-o problemă cu mai multe unghiuri de abordare, încercaţi să culegeţi informaţii din cât mai multe sensuri, ca să nu rămână lucruri insuficient analizate.

 
  Rac
Căutaţi cu disperare un ajutor, un sfat, o ieşire din impas, dar turnaţi gaz pe foc fără motiv. Există cineva foarte aproape de dumneavoastră, care deţine cheia problemei, dar vă e teamă să apelaţi la el. Nu vă sfiiţi şi daţi un telefon acelui prieten, pentru că este dispus să vă ajute, fără a cere nimic în schimb. În astfel de momente, puteţi descoperi cine vă este prieten cu adevărat, întrucât cei pentru care aţi fi băgat mâna în foc că vă susţin parcă fug de dumneavoastră.

  Leu
Uneori, este nevoie şi de un dram de ipocrizie pentru a fi pe placul lumii, deci, dacă vreţi să fiţi primit într-un anumit grup, trebuie să jucaţi şi un pic de teatru. Cu un zâmbet fals pe buze, cu vorbe mieroase care îşi ating scopul, puteţi fi remarcat şi acceptat într-un mediu de unde aveţi ceva de câştigat, deşi sunteţi genul de om sincer, care arată pe chip ce gândeşte.

  Fecioară
Deşi nu vă place să mergeţi pe căi incorecte, uneori sunteţi nevoit să încălcaţi regulile, dacă vreţi neapărat să obţineţi ceea ce doriţi. Azi faceţi unele gesturi la limita legalităţii, dar aceste mici abateri vă asigură succesul. Nu vă mai gândiţi la ce aţi fost nevoit să faceţi pentru scopul dumneavoastră, lăsaţi scrupulele deoparte şi mergeţi mai departe spre ce v-aţi propus.

  Balanţă
O banală gafă poate avea urmări dintre cele mai neplăcute. De fapt, ea scoate la iveală adevărata faţă a unui prieten, care, sub masca amiciţiei şi a veseliei, ascunde intenţii incorecte faţă de dumneavoastră. Deşi încărcat de emoţii negative, acest moment are şi un rol pozitiv, pentru că scoate la iveală adevăratul caracter al celui de lângă dumneavoastră, prilej perfect pentru a vă descotorosi de el.

 Scorpion
Azi sunteţi mai sensibil, mai fragil din punct de vedere psihic, încât orice ton ridicat naşte stări negative în interiorul dumneavoastră. Chiar şi cel mai banal motiv de ceartă sună, pentru dumneavoastră, a declaraţie de război şi suferiţi profund când vedeţi cum vi se adresează unii mai agitaţi din fire.

 Săgetător
Nu vă simţiţi deloc în largul dumneavoastră într-un mediu ostil, printre oameni străini. Cea mai bună soluţie, în astfel de cazuri, este să plecaţi din acel loc, ca să nu mai daţi nimănui satisfacţie că are asupra dumneavoastră efecte negative. Profitaţi de prima ocazie de a evada din acest mediu, ca să nu vă stricaţi inutil ziua cu sentimente neplăcute.

  Capricorn
Norocul dumneavoastră vine de la ceilalţi, deci, într-o astfel de situaţie, cea mai bună soluţie este să ieşiţi în lume, să luaţi legătura cu cât mai multe persoane, pentru că nu se ştie pe unde se află salvatorul. Întâlniţi pe cineva care va juca un rol deosebit în planurile dumneavoastră viitoare, devenind un personaj de nădejde în ceea ce speraţi de la viaţă: un prieten bun, un partener de viaţă.

  Vărsător
Sunteţi la mijloc între două forţe la fel de puternice şi nu ştiţi cui să-i ţineţi partea: celui mai dinamic, care vă seamănă foarte mult şi care are iniţiativă în toate, sau celui mai bătrân, mai calm, mai înţelept, care preferă să înainteze lent, dar sigur? Vă simţiţi dat la o parte dintr-o confruntare, în care altul are mai mult de câştigat, dar recunoaşteţi că aveţi ceva de învăţat din această competiţie, de aceea acceptaţi poziţia de subaltern.

  Peşti
Un moment demult anunţat şi pe care aţi făcut tot posibilul să-l amânaţi sau să-l evitaţi iată că a sosit. Practic, azi se schimbă ceva radical în planurile dumneavoastră, ca şi cum renunţaţi la un drum, pentru a porni pe altul. Spuneţi adio trecutului pentru a construi alt viitor, deci se poate vorbi chiar de o răscruce de drumuri.

Exit mobile version