Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

  Berbec    
Faceţi un antrenament serios împreună cu un instructor. Fie că vreţi să slăbiţi într-o perioadă de timp pe care v-aţi fixat-o bine, fie că aveţi nevoie de o condiţie fizică excelentă, vă simţiţi extrem de motivat. Lumea vă invidiază pentru ambiţie, însă dumneavoastră vă vedeţi de treabă în continuare.

 
  Taur
Aveţi de gând să începeţi o activitate pe cont propriu într-un nou domeniu. Este vorba despre ceva ce v-aţi dorit de multă vreme, astfel încât acum sunteţi entuziasmat pentru că puteţi să vă puneţi în practică această dorinţă. Familia este receptivă şi acest lucru vă ajută mult.

 
  Gemeni
Aveţi inspiraţie şi răspundeţi provocărilor mai bine decât ceilalţi. Reuşiţi să vă concentraţi şi să prindeţi esenţa lucrurilor, ceea ce vă aduce admiraţia superiorilor. Sunteţi exact genul de angajat pentru care explicaţiile de bază sunt suficiente pentru a face totul ca la carte.

 
  Rac
Aveţi o viaţă socială bogată. Vă duceţi la întâlniri interesante, chiar pătrundeţi în cercuri selecte şi staţi de vorbă cu oameni influenţi. Puteţi profita de această situaţie. În plan amoros, apar tot felul de conflicte cu partenerul de viaţă. Va fi nevoie să faceţi concesii, altfel va fi greu să găsiţi soluţii.

  Leu
Sunteţi nevoit să scoateţi mai mulţi bani din buzunar. Nu este cazul să faceţi totuşi excese. În plan amoros, vă faceţi planuri împreună cu partenerul de viaţă. Vă înţelegeţi mai bine cu el, sunteţi mai apropiaţi şi mai romantici decât de obicei. Astăzi aţi putea primi un ajutor preţios din partea unor prieteni.

  Fecioară
Vă simţiţi atras de o persoană de sex opus pe care nu reuşiţi s-o abordaţi aşa cum v-aţi dori. Se poate ca ea să fie reticentă şi orice insistenţă venită din exterior să o deranjeze. Aveţi totuşi suficient farmec şi sunteţi capabil de o conversaţie strălucită, reuşind să impresionaţi pe oricine.

  Balanţă
Trebuie să faceţi un efort pentru a nu vă lăsa pradă gândurilor negative. Aveţi suficientă voinţă pentru a trece peste momentele mai puţin plăcute. În plan amoros, situaţia se îmbunătăţeşte. În schimb, relaţia cu rudele în vârstă este tot mai complicată din cauza unor diferende de opinie.

 Scorpion
Vă aşteaptă o perioadă încărcată, cu multe contracte şi îndatoriri. Ar fi bine să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, dacă vreţi să rezistaţi până la capăt. Mâncaţi alimente uşoare şi dormiţi cel puţin şapte ore pe noapte.

 Săgetător
Un prieten vă solicită ajutorul în privinţa unei probleme cu care se confruntă de ceva timp. Se pare că lucrurile au scăpat de sub control şi numai autoritatea dumneavoastră şi sângele rece ar mai putea să convingă pe cineva de corectitudinea lui. Spre seară, primiţi o veste de la o rudă de departe.

  Capricorn
Vă bucuraţi de stabilitate financiară şi nu faceţi excese de nici un fel. În schimb, în plan amoros, lucrurile sunt destul de complicate. Sunteţi confuz, nemulţumit, agitat şi nu prea ştiţi ce vreţi. În acest caz, luarea unor decizii importante este total nerecomandată.

  Vărsător
Trebuie să fiţi extrem de prudent în privinţa cheltuielilor. Riscaţi să vă întindeţi mai mult decât vă ţine plapuma. Problemele personale din viaţa de cuplu se rezolvă dacă acceptaţi dialogul şi dacă adoptaţi o atitudine fermă şi o conduită constantă.

  Peşti
Faceţi un drum mai lung, posibil în afara graniţei, pentru a participa la o întrunire în interes profesional. Colaboratorii sunt sincer interesaţi de ceea ce aveţi dumneavoastră de zis, astfel încât este momentul oportun să vă prezentaţi ideile. Faceţi cunoştinţă cu câteva persoane influente.

Exit mobile version