Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

  Berbec    
Aveţi prea mult timp şi nu ştiţi ce să faceţi cu el. Sunteţi tentat să-l lăsaţi să treacă, fără a-l folosi eficient, dar s-ar putea ca într-o zi să regretaţi că aţi lăsat aceste ore preţioase să se ducă… Poate e un răgaz binefăcător, o amânare care vi se oferă pe tavă, dar nu sunteţi pe fază şi aţi putea să nu ştiţi să profitaţi de acest bonus de timp.

 
  Taur
Vă cam jucaţi cu iubirea şi îi puneţi celui drag inima pe jar. Acum îi spuneţi cât de mult îl iubiţi, acum vă schimbaţi dispoziţia şi lăsaţi impresia că nu vă pasă de el. Atitudinea dumneavoastră uşuratică poate lăsa urme adânci într-un suflet sensibil, deci vă puteţi permite să faceţi glume cu partenerul doar dacă vă cunoaşteţi foarte bine.

 
  Gemeni
Aţi ajuns într-un punct decisiv al carierei dumneavoastră. Ceea ce alegeţi în acest moment va marca o perioadă mai lungă de timp de acum încolo. Tocmai pentru că este un moment atât de important, nu puteţi lua decizii pripite şi e nevoie de o analiză aprofundată a situaţiei.

 
  Rac
Când dă norocul peste dumneavoastră vă emoţionaţi atât de tare, încât nici nu ştiţi să vă bucuraţi suficient pentru ceea ce vi se oferă. Sunteţi ales de astre pentru un eveniment de toată frumuseţea, dar, mai sensibil din fire, începeţi să vă faceţi probleme, întrebându-vă de ce vi se oferă dumneavoastră aşa ceva!

  Leu
Nu sunteţi lăsat să vă manifestaţi personalitatea la justa valoare, pentru că apare în preajma dumneavoastră o persoană mai autoritară şi mai expansivă. Se poate spune că alunecaţi într-o zonă de umbră, în care nu mai reuşiţi să atrageţi atenţia, şi e normal ca, având un asemenea rival alături, să nu vă simţiţi bine.

  Fecioară
Tăcerea sau nepăsarea cu care răspund colegii la propunerile dumneavoastră vă irită, pentru că vă aşteptaţi la alt gen de reacţie faţă de ceea ce le spuneţi. Unii lasă impresia că nici nu v-au auzit, dar e posibil ca indiferenţa pe care o afişează să fie un răspuns tacit că nu sunt de acord cu dumneavoastră.

  Balanţă
Ce zi ciudată la orizont! Acum sunteţi în vârf, fericit în al nouălea cer, acum alunecaţi în extrema cealaltă. Ziua e ca o sinusoidă, ca un roller-coaster în care urcaţi sus de tot, ca, în ora următoare, tot ceea ce v-a propulsat pe val să fie de fapt istorie. Ca atare, nu vă bucuraţi de un succes înainte de vreme, pentru că poate apărea o problemă care să răstoarne totul peste noapte.

 Scorpion
Cu atitudinea ostilă pe care o afişaţi, faceţi orice zâmbet de pe chipurile celor din jur să pălească. Dacă nu sunteţi în apele dumneavoastră, de ce trebuie să stricaţi bucuria celorlalţi cu tot felul de atitudini răutăcioase? Uneori aveţi o plăcere sadică de a le strica unora visele frumoase doar pentru că vreţi să-i puneţi la încercare.

 Săgetător
Nu vă avântaţi în iubire aşa, cu una cu două, ci aşteptaţi mai întâi dovezi certe care să vă arate clar că cineva vă iubeşte. Nu ajunge un mesaj siropos, nici o privire languroasă, ci vreţi ca persoana care vă place să facă şi ceva concret pentru dumneavoastră.

  Capricorn
Pentru prieteni, sunteţi uneori capabil de mari sacrificii, iar azi nu veţi sta pe gânduri dacă un amic vă cere ajutorul. Chiar dacă agenda dumneavoastră de lucru este arhiîncărcată, vă veţi găsi timp şi pentru a face ceva în beneficiul unui prieten aflat în impas. Şi el ar face la fel pentru dumneavoastră, deci nu vreţi să-l dezamăgiţi, refuzându-l, doar pentru că nu vă vedeţi capul de treburi.

  Vărsător
Starea de conflict iscată nu demult pe marginea unor contradicţii se sfârşeşte aici printr-un armistiţiu. Poate există şi un învingător, dar se pare că nu sunteţi dumneavoastră acela. Ca atare, e bine să acceptaţi verdictul fără să purtaţi pică celui care v-a învins.

  Peşti
Aveţi două căi în faţă, dar numai una dintre ele duce la împlinirea scopului dumneavoastră. Chiar dacă, nehotărât cum sunteţi, veţi încerca să mergeţi pe amândouă în paralel, va veni clipa în care veţi fi nevoit să alegeţi.

Exit mobile version