Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

 Berbec
Vă jucaţi cu sentimentele şi aţi fi dispus să încercaţi mai multe flirturi simultan, pentru că nu vă preocupă fidelitatea astăzi. Aţi putea călca uşor alături, spre decepţia partenerului oficial. Dacă sunteţi totuşi corectitudinea întruchipată, atunci vă uitaţi suspect la persoana dragă, pe care o bănuiţi de… trădare şi superficialitate în dragoste.

 Taur
Depăşiţi un obstacol ce vă ţinea pe loc în evoluţia planurilor începute. Nu sunteţi direct responsabil de rezolvarea problemei, pentru că alţii au intervenit pentru dumneavoastră, deci, dacă tot s-au aşezat toate pe făgaşul normal, nu uitaţi să vă arătaţi recunoştinţa faţă de prietenii care v-au fost alături.

 Gemeni
Piedicile vă enervează şi vă pierdeţi răbdarea mult prea uşor. Nu găsiţi resursele necesare pentru a depăşi eventualele obstacole şi, în loc să vă ambiţionaţi şi să luptaţi cu ele, vă certaţi cu toată lumea şi abordaţi atitudinea vulpii care nu ajunge la struguri. Vă spuneţi că tot ceea ce doreaţi să atingeţi nu merită atâta efort şi criticaţi la tot pasul. Renunţaţi prea repede!
 
 Rac
Relaţia cu instituţiile statului, cu oficialităţile, cu superiorii şi profesorii merge excelent. Apelaţi la o persoană cu funcţie şi primiţi un răspuns sau o soluţie la ceea ce vă preocupă. Dacă participaţi la un curs sau sunaţi un specialist pentru o problemă, ceea ce urmează să aflaţi poate deveni exact soluţia de care aveaţi nevoie.

 Leu
Nu prea vă atrage nimic astăzi. Ori sunteţi obosit şi lipsit de chef de muncă, ori aveţi atât de multe de făcut, încât nu ştiţi de ce să vă apucaţi mai întâi. Simţiţi că, oricât v-aţi strădui, nu daţi randamentul dorit şi rămân multe sarcini neterminate.

 Fecioară
Nu sunteţi lăsat să vă exprimaţi punctul de vedere de către o persoană cu mai multă autoritate sau care doar vorbeşte mult. Sunteţi redus la tăcere cu duritate, iar modul său de comunicare nu vă inspiră nici o plăcere de a dialoga, preferând să vă păstraţi părerile ascunse. Este bine să vă abţineţi de la dezvăluiri importante pentru că nu aveţi alături persoane de încredere, iar o idee expusă în faţa cui nu trebuie vă poate lăsa fără un drept care vi se cuvine.

 Balanţă
Intraţi în conflict cu oricine, chiar şi cu necunoscuţii de pe stradă. Aveţi idei pe care alţii nu le acceptă uşor ori pentru că sunt un pic cam ciudate pentru lumea în care trăiţi, ori sunt împotriva tuturor. Aşteptaţi-vă la contradicţii şi dispute la orice pas, dar aveţi darul de a aplana orice situaţie tensionată cu un zâmbet pe buze, o glumă bună şi cu o imensă toleranţă faţă de oamenii foarte diferiţi de dumneavoastră.

 Scorpion
Prezenţa părinţilor, a şefului sau a unei persoane ce impune mult respect vă scade la minimum dorinţa de exprimare. Parcă vă este teamă să nu lăsaţi o impresie greşită, să nu faceţi vreo gafă şi să deranjaţi pe cineva şi vorbiţi puţin şi cu prudenţă, atent la cuvinte, la gesturi, la tot ce ar putea trăda ceva ce nu aţi dori să se vadă. Unii ar putea spune că sunteţi excesiv de tăcut sau de timid.

 Săgetător
Sunteţi factor decisiv într-o problemă cu două direcţii de interpretare. Aveţi calitatea de a judeca la rece, de a analiza situaţia şi de o parte, şi de alta, de pe poziţii adverse, pentru ca apoi să trageţi concluzia. Lumea aşteaptă cu sufletul la gură verdictul dumneavoastră, pentru că sunteţi persoana potrivită pentru a vă expune părerea.

 Capricorn
Puneţi capăt unei activităţi care v-a consumat energia în ultima perioadă. Posibil ca finalul să nu fie tocmai cel pe care l-aţi dorit, dar sunteţi măcar mulţumit că aţi mai închis un capitol şi vă puteţi concentra asupra altei direcţii. Piedicile care apar sunt greu de trecut şi riscă să vă blocheze calea pe care mergeaţi, de aceea ar trebui să ţineţi cont de avertismente şi să nu pierdeţi timpul cu treburi care nu duc nicăieri.

 Vărsător
Singurul care vă poate accepta atitudinea agresivă astăzi este partenerul de suflet. El nu va ţine cont nici de nervii pe care-i eliberaţi la orice fleac, nici de contradicţiile şi tensiunile care ies la iveală la orice cuvânt şi prezenţa sa nu poate să vă facă decât bine.

 Peşti
Îl priviţi pe cel drag cu alţi ochi, cu acel sentiment de maximă responsabilitate, conştient că a sosit momentul unei mari decizii comune. Poate eraţi în aşteptarea unui răspuns din partea lui, tocmai de aceea apasă pe umerii dumneavoastră o greutate imensă. Nu pentru că v-ar fi teamă, ci pentru că simţiţi că tot ceea ce se decide acum vă poate schimba amândurora viaţa sau atitudinea faţă de relaţia dumneavoastră.

Exit mobile version