Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

 Berbec
Toate merg de-a-ndoaselea azi şi, când daţi piept numai cu probleme, vă enervaţi şi vă eliberaţi nervii pe oricine vă pică în cale. Mai mult decât atât, pe lângă toate nemulţumirile dumneavoastră, mai apar şi alte persoane aflate într-o pasă negativă şi, dacă staţi de vorbă cu acestea, dialogul va deveni un cor de tristeţi exprimate şi de unii, şi de alţii.

 Taur
Nu vă puteţi concentra la o singură sarcină pe parcursul zilei, pentru că mereu apar colegi, şefi, clienţi care vor ceva de la dumneavoastră, când, de fapt, încercaţi să vă ocupaţi de o anumită problemă.

 Gemeni
Este o zi a decepţiilor, a încercărilor nereuşite, a veştilor neplăcute şi vi se pare că tot ce era mai rău vi se întâmplă numai dumneavoastră. Alunecaţi spre depresie, spre melancolie, privind totul în negru, dar nu apare nimic să vă scoată din această pasă.
 
 Rac
Preocuparea dumneavoastră se îndreaptă spre rudele mai în vârstă: bunicii, mătuşile, părinţii, care au mai multă nevoie de prezenţa dumneavoastră. E posibil ca unul din ei să fie bolnav şi vă dedicaţi îngrijirii sale, lăsând la o parte propriile griji.

 Leu
Aveţi numai motive de satisfacţie la serviciu, deoarece aveţi alături un grup de persoane care luptă în mod egal alături de dumneavoastră pentru atingerea unui scop.

 Fecioară
Îi priviţi pe cei cu rang mai înalt ca fiind cei mai mari duşmani ai dumneavoastră. Că vă critică sau vă judecă – pe drept sau nu – că vă dau ordine ca unui supus, că vă tratează cu infatuare, oricum, nu vă place atitudinea lor.

 Balanţă
Oricât l-aţi iubi pe partener, nu puteţi să-i treceţi cu vederea greşelile, deci îi veţi ţine o predică despre loialitate, corectitudine, implicare şi toate celelalte valori pe care puneţi preţ  într-o relaţie.

Scorpion
Fiţi extrem de atent în judecăţile de valoare, astăzi, pentru că sunteţi tentat să daţi dreptate cui nu merită, doar pentru că îi sunteţi prieten şi nu aţi vrea să-l jigniţi.

 Săgetător
A venit vremea să vă rupeţi complet de o situaţie din trecut care vă tot ţinea pe loc. Trebuie să analizaţi situaţia la rece şi să extrageţi o concluzie menită să tragă linia de demarcaţie.

 Capricorn
Viitorul vă încântă, vă stimulează, vă îmbie să faceţi paşi mari spre ceea ce visaţi să atingeţi. Lucrurile evoluează excelent, poate chiar mai bine decât aţi fi sperat, şi vi se deschide o cale nouă de evoluţie, la capătul căreia vă aşteaptă succesul.

 Vărsător
Timpul trece în goană, nici nu ştiţi când a trecut ziua, dar măcar sunteţi mulţumit de rezultate. Va trebui să terminaţi repede ceea ce faceţi, pentru că termenele -limită vă presează şi nu vi se acordă nici o amânare.

 Peşti
Banii sunt preocuparea principală a zilei, pentru că aveţi la dispoziţie o anumită sumă pe care trebuie să o administraţi fără greşeală. Poate fi momentul unui câştig substanţial, al unei creşteri salariale, al rezultatelor unei activităţi de durată sau chiar al unei investiţii masive.

Exit mobile version