Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec

Vă purtaţi cam urât cu cel drag, pentru că îl bănuiţi de tot felul de gesturi incorecte. Sunteţi gelos, posesiv, egoist, aşteptând ca acesta să vă ofere tot, uitând că în dragoste totul trebuie să fie reciproc. Pretenţiile dumneavoastră sunt mai mari ca de obicei şi, dacă partenerul nu vă satisface dorinţele, începeţi să criticaţi.

Taur

Mergeţi la o instituţie importantă unde discutaţi despre afaceri, tranzacţii, credite, bani. Fie că urmează să cheltuiţi o sumă mare de bani (impozite, taxe, rate), fie că intraţi în posesia ei (credit, datorie returnată etc.), discutaţi despre sume mari. Trebuie să fiţi foarte atent ce documente semnaţi.

Gemeni

Mai e cale lungă până la atingerea unui ţel pentru care depuneţi mari eforturi. Azi apare o piedică ce vă opreşte din avânt şi, când vedeţi ce greu înaintează lucrurile, începeţi să vă îndoiţi că visul vi se va mai împlini. Continuaţi să luptaţi, pentru că până la ţelul dumneavoastră există şi perioade de stagnare.

Rac

Începeţi săptămâna cu o stare de oboseală cruntă, ca şi cum în week-end v-aţi stresat. Poate aţi muncit şi duminică şi nu aţi avut timp să vă încărcaţi bateriile, de aceea, pe un fond nervos sau fizic atât de precar, greu de crezut că veţi da randament în vreo direcţie.

Leu

Trebuie să vă împărţiţi atenţia în mod egal între mai multe persoane sau activităţi, fără a privilegia pe nimeni, de aceea evitaţi să fiţi monopolizat de o persoană când mai sunt şi altele la fel de interesante în anturaj. Lumea aşteaptă de la dumneavoastră o decizie, un răspuns bine documentat, dar e bine să ţineţi cont şi de opiniile altora.

Fecioară

A sosit timpul să începeţi o acţiune nouă, pe care o gândiţi de multă vreme. Nu mai trebuie să amânaţi, puneţi cap la cap toate ideile şi porniţi acum. O eventuală întârziere ar putea atrage probleme neprevăzute, deci acesta pare să fie momentul cel mai potrivit.

Balanţă

Vă jucaţi cu banii, sunteţi neatent la cumpărături, lăsaţi rest mai mult decât e cazul şi abordaţi o atitudine superficială în tot ce este legat de bani. Parcă nu ştiţi să apreciaţi corect valoarea banului, fiind tentat să aruncaţi cu ei în toate părţile. Când vă veţi trezi din această pasă ultrageneroasă, v-aţi putea confrunta cu un deficit serios, dar noroc că sunteţi într-o perioadă în care banii nu au prea mare importanţă.

Scorpion

Primiţi o veste excelentă ce are rolul de a vă lua o piatră de pe inimă. Este exact ce aveţi nevoie, ce aşteptaţi cu atâta înfrigurare pentru a vă linişti şi totul revine la normal datorită informaţiilor tocmai sosite. Poate vă apare în cale o persoană ce se va dovedi salvatorul dumneavoastră, pentru că rezolvă o situaţie căreia nu i-aţi dat de cap.

Săgetător

Viaţa de familie este tot ce poate fi mai frumos astăzi. Petreceţi câteva ore superbe alături de cei dragi, copiii vă dau numai motive de bucurie şi de mândrie sau vă vin musafiri a căror prezenţă vă încântă. Veştile care sosesc de la rude vă aduc zâmbetul pe buze. Ceva se schimbă în bine în căminul dumneavoastră, atmosfera, modul de a comunica sau decorul.

Capricorn

Nimic nu vă atrage astăzi, abordaţi o atitudine dezinteresată, ignorând lumea şi sarcinile care vi se dau. Unii ar putea spune despre dumneavoastră că sunteţi absent sau iresponsabil, alţii că sunteţi cu capul în nori, dar este modul dumneavoastră de a vă apăra de ceea ce nu vă place. Atmosfera nu e tocmai plăcută în jurul dumneavoastră, aşa că ori o luaţi în glumă, ori fugiţi de orice confruntare.

Vărsător

Suspiciunile vi s-au cuibărit în suflet şi, pentru că v-aţi pierdut încrederea în ceea ce faceţi, începeţi să vedeţi numai defecte în jur. Nimic nu mai apare la fel de atrăgător ca la început, lucrurile par sumbre, plictisitoare şi, dacă v-aţi pierdut optimismul, vă gândiţi că nici nu mai are rost să depuneţi vreun efort. Aveţi impresia că tot ce faceţi este rău şi că toată lumea are ceva cu dumneavoastră.

Peşti

Iubirea vă dă aripi să vă avântaţi în direcţii noi, ori la iniţiativa partenerului, ori pentru a-l cuceri pe cel care vă atrage. Simţiţi că dacă staţi cuminte nimeni nu vă va lua în seamă, deci a sosit timpul să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră prin şarm, sex-appeal, îndrăzneală şi toată recuzita potrivită pentru a cuceri inima celui care vă place. Începe o etapă nouă în iubire.

Exit mobile version