Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec

Semnele de afecţiune sunt la cote maxime, partenerul îşi demonstrează iubirea prin vorbe frumoase, servicii în avantajul dumneavoastră, invitaţii romantice.

Taur

Vă vine o idee de afaceri excelentă care v-ar putea asigura, în viitor, un venit considerabil, dar pentru a pune în practică acest plan aveţi nevoie de foarte mult curaj.

Gemeni

Banii vin de peste hotare sau găsiţi un job în altă localitate şi vă gândiţi foarte serios dacă veţi face faţă unei eventuale mutări sau navete. Sunteţi mai mult decât mulţumit de rezultatele muncii dumneavoastră, dar şi eforturile sunt pe măsura reuşitei.

Rac

Norocul vă bate la uşă şi vă oferă o surpriză de proporţii în plan sentimental. Întâlniţi unde nici nu vă aşteptaţi persoana iubită sau cunoaşteţi pe cineva ce va ocupa un loc important în inima dumneavoastră.

Leu

Aveţi o plăcere aproape sadică de a-i chinui pe alţii, de a-i critica, de a-i supune unui tir de reproşuri şi acuze, chiar dacă, în adâncul sufletului, nu se poate spune că o faceţi din răutate.

Fecioară

Fiţi atent la volan, pentru că sunteţi irascibil, neglijent, grăbit, şi aţi putea avea parte de incidente, care ar putea fi evitate uşor dacă nu v-aţi enerva la orice fleac.

Balanţă

Ca să ajungeţi la o anumită destinaţie, ar trebui să scoateţi o sumă mai mare din buzunar, pentru că demersul în sine nu este deloc ieftin. Dar merită să faceţi acest efort, deoarece rezultatele acestei călătorii vă vor fi pe plac şi v-ar putea oferi şansa de a recupera aceşti bani.

Scorpion

Nimeni nu vă poate învinge azi în dispute, competiţii, confruntări, în care trebuie să vă puneţi în valoare personalitatea puternică, inteligenţa, curajul, energia.

Săgetător

Ceva din trecut încă vă apasă, ca o amintire urâtă, ca o problemă nerezolvată şi ar fi bine să înfruntaţi ceea ce aţi abandonat cândva ca să nu fiţi mereu tras înapoi.

Capricorn

Conflictele se încing repede în anturajul dumneavoastră, dar găsiţi imediat soluţii de a aplana disputele şi a restabili buna comunicare.

Vărsător

Daţi piept cu un obstacol ce poate opri aici tot ceea ce aţi crezut că merge bine. Se termină aici un drum, descoperind că nu merită să-l duceţi mai departe. Nu vă grăbiţi însă să spuneţi ultimul cuvânt chiar acum, când lucrurile sunt tensionate din cauza piedicilor apărute.

Peşti

Tot ce faceţi astăzi este de succes, iar reuşita tuturor depinde de gândirea pozitivă, de optimismul pe care îl abordaţi, de încrederea în ceea ce întreprindeţi.

Exit mobile version