Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec

Timiditatea nu vă lasă să vă demonstraţi dragostea faţă de partener aşa cum aţi dori. Ori comunicarea lasă de dorit în cuplu, ori nu găsiţi cuvintele cele mai potrivite pentru a spune ce simţiţi. Emoţiile sunt mai greu de dezvăluit astăzi, de aceea abordaţi o atitudine rigidă, retrasă, ce poate ridica semne de întrebare celui pe care îl iubiţi. Relaţia nu merge aşa cum aţi fi dorit.

Taur

Discutaţi cu un colaborator şi aflaţi multe lucruri interesante. Celălalt este specialist într-un anumit domeniu, are mai multă experienţă şi ceea ce are de spus este bine documentat şi se bazează pe practică. Nu refuzaţi sfaturi, dacă tot are cine să vi le ofere, pentru că ele îşi vor arăta eficacitatea foarte curând în carieră sau în afaceri. Primiţi un răspuns cât se poate de folositor.

Gemeni

Nu aţi mai avut de mult o zi atât de norocoasă, ar fi şi greu de spus în ce plan nu merg lucrurile excelent astăzi, deci ar fi bine să profitaţi de auspiciile excelente ale zilei pentru a vă împlini cele mai îndrăzneţe vise. De unde nici nu vă aşteptaţi apar o veste bună, o soluţie ideală, o persoană ce poate juca un rol benefic în viitorul unor probleme personale. Totul este la vârf acum!

Rac

Sunteţi cam plictisit, lipsit de chef, dar aveţi noroc: apare de undeva o invitaţie în oraş, la o plimbare, într-o excursie, ce pică exact la momentul potrivit pentru a depăşi starea de lene ce punea încet stăpânire pe dumneavoastră. Nu staţi acasă într-o astfel de zi, aveţi nevoie de socializare, de prieteni, de distracţii, care, culmea, vi se şi oferă pe tavă!

Leu

Gelozia vă cam întunecă sufletul şi nu reuşiţi să îl priviţi pe cel drag cu sinceritate, cu emoţie, cu simpatie, ci mult mai aspru, de parcă l-aţi bănui de lucruri grave. Dar nu scăpaţi uşor, sentimentele dumneavoastră nu sunt convingătoare şi, oricât i-aţi spune celuilalt cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră, el tot va avea ceva de comentat sau va strâmba din nas. Relaţia de cuplu merge anevoios din cauza egoismului, a neîncrederii şi a posesivităţii unuia dintre parteneri.

Fecioară

Problema banilor devine apăsătoare, nu neapărat pentru că nu i-aţi avea sau nu au de unde veni, dar ceva vă macină profund: datoriile, o factură pe care nu aveţi cu ce să o plătiţi, o afacere care nu merge chiar aşa cum aţi fi sperat. Ori de câte ori vine vorba despre bani, deveniţi mult mai sensibil, de parcă este un subiect care vă chinuieşte. Nu sunteţi sigur pe bugetul dumneavoastră pentru perioada următoare.

Balanţă

Întâlniţi o persoană cu funcţie importantă, un expert într-un anumit domeniu, un prieten care are de transmis o informaţie sau o idee excelentă pentru a vă atinge un scop. Şi dumneavoastră puteţi deveni cel mai bun sfătuitor la nevoie, pentru că aveţi o viziune mult mai bună asupra situaţiei, iar soluţiile dumneavoastră sunt întotdeauna bine documentate şi argumentate. Cine vă are alături ca şi consilier sau cine apelează acum la ajutorul dumneavoastră are numai de câştigat.

Scorpion

Nu a ieşit bine o anumită afacere şi acum căutaţi vinovaţii. Culmea e că nu vă găsiţi pe dumneavoastră vinovat, ci pe altcineva, care a avut un rol în această problemă şi care nu şi-a îndeplinit sarcina aşa cum aţi fi dorit. Sunteţi dezamăgit de un coleg, de un prieten, de intervenţia altei persoane în treburile dumneavoastră, dar nu recunoaşteţi că nu aţi făcut nici dumneavoastră chiar tot ce se putea pentru reuşită. E uşor să daţi vina pe altul.

Săgetător

Tot calmul dumneavoastră de week-end este dat peste cap de o situaţie neprevăzută: de musafiri nepoftiţi, de o surpriză urâtă, de o boală, de un conflict, de un eşec, ca atare vă puteţi aştepta la tot felul de aspecte care vă strică liniştea. Nu vă faceţi planuri prea detaliate, pentru că nu vor putea fi duse la capăt aşa cum doreaţi. Posibil să fie nevoie şi de bani pentru a repara ceva din daunele produse.

Capricorn

Vi se deschide o cale nouă, incitantă, pe care abia aşteptaţi să o începeţi. Poate nu ar fi bine să-i daţi curs chiar de azi – fiind sfârşit de săptămână – dar pregătiţi terenul în detaliu ca de luni să-i daţi bice. Interesul dumneavoastră este la vârf, dorinţa de a ajunge la rezultate e aprinsă, sunteţi cuprins de un chef nebun de nou, de schimbare, de provocare. Ceea ce decideţi acum va avea efecte excelente în viitor.

Vărsător

Sunteţi cam nervos. Cine se pune azi cu dumneavoastră nu va ieşi neşifonat din tirul de critici şi reproşuri. Cineva v-a supărat aşa de tare, încât nu mai puteţi tolera situaţia, ripostând agresiv. Fiţi totuşi atent până unde întindeţi coarda, pentru că disputa s-ar putea aprinde atât de tare încât ar putea genera rupturi greu de reparat. Unul trebuie să cedeze, dar greu de crezut că, la nervii care clocotesc azi în dumneavoastră, aţi putea renunţa la conflict.

Peşti

Nu vă uitaţi la bani şi cheltuiţi fără rost pe capricii, pe distracţii, pe fleacuri. Deschideţi bine ochii înainte de a deschide portofelul, pentru că azi depăşiţi măsura şi aţi putea exagera cu cheltuielile inutile. O simplă ieşire în oraş poate să vă lase fără o anumită sumă de bani, care ar fi fost utilă în cu totul altă direcţie.

Exit mobile version