Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC


Luni, nu e nevoie sa va grabiti atât de tare – nu totul cere sa fie rezolvat dintr-o data. Este adevarat ca vreti sa faceti impresie buna, dar incearcati sa fiti realist. Marti si miercuri sunt zile excelente, pline de realizari si recunoasterea meritelor dumneavoastra. Toata aceasta agitatie va epuizeaza. Joi si vineri, nu mai aveti deloc energie, asa ca puteti gasi un fotoliu confortabil unde sa va lasati mintea sa hoinareasca aiurea. Week-end-ul s-ar putea dovedi o adevarata aventura: activitate continua, noutati, vizite, spontaneitate. Veti fi obosit, dar toate acestea va vor inspira.


TAUR


Luni, când cineva incearca sa va tina predici, ii replicati prezentându-i propria viziune asupra lucrurilor. Elocventa dumneavostra impresioneaza. Marti si miercuri, lucrurile se schimba: o mica cearta la serviciu sau la scoala se extinde pe ambele zile. Joi si vineri, va dati seama dintr-o data ca anumite scopuri nu mai sunt atât de dificil de atins. S-ar putea dovedi chiar chestiuni simple, la indemâna. Discutati despre asta cu prietenii. Nu va grabiti in acest week-end. Pe de alta parte, o data ce stiti ce vreti, este greu sa va abtineti: va apucati de treaba de indata.


GEMENI


Exista cineva pentru care credeati ca ati merge pâna la capatul lumii, iar aceea persoana va va spune ceva urât luni: cu superioritate, in mod insensibil sau nepoliticos, pur si simplu. Asta va pune la indoiala prietenia voastra. Poate ca aceasta persoana nu este tocmai cine credeati ca este. Marti, nu gasiti solutii, dar nu sunteti suparat. Sunteti mai degraba curios.


Va puteti razgândi usor. Miercuri, va apare o noua perspectiva asupra lucrurilor. Joi si vineri, abia aveti timp sa va gânditi la toate acestea, din cauza tuturor problemelor legate de serviciu pe care le aveti de rezolvat. Duminica, visati la viitor, si e chiar relaxant.


RAC


Pacat ca suntem in toiul verii, deoarece singurul lucru pe care v-ar placea sa-l faceti luni este sa hibernati. Ce bine trebuie sa fie sa fii urs! Nu v-ati face griji legate de bani, in primul rând, subiect la care va tot gânditi marti si miercuri. Spre marea dumneavostra surpriza – placuta, de altfel – saptamâna ia un alt curs joi, si veti avea tot timpul din lume sa hoinariti prin paduri si sa va balaciti in vreo apa de munte, pescuind, daca asta aveti chef sa faceti. Vineri este o zi a explorarilor, posibil singuratice, dar sâmbata si duminica sunt zile in care socializati.


LEU


Luni, toata lumea are impresia ca sunteti prea arogant si cel mai bun mod de a contracara acest lucru este sa faceti ceva altruist. Gânditi-va cât de bine va veti simti daca vet da ajutor cuiva fara a cere nimic in schimb. Marti si miercuri, folositi-va de cunostintele vaste in ceea ce priveste firea omului pentru a aplana un conflict, deoarece doi dintre cei mai orgoliosi prieteni ai dumneavoastra se cearta. Joi si vineri, când va dati seama ca aveti mai putine solutii pentru problemele in curs decât credeati, pune-ti energia la treaba si faceti ceva creativ. in acest week-end, aflati un secret.


 FECIOARA


Daca erati in cautarea iubirii, luni va aparea ca un cadou frumos impachetat, la usa dumneavostra, la serviciu sau la cafeneaua unde mergeti de obicei in pauza. Va aparea, in sfârsit, si se va dovedi nemaipomenit. Daca nu sunteti singur, va puteti astepta la un buchet mare de trandafiri. Marti si miercuri, incurajat de noile oportunitati, sunteti foarte tentat sa faceti niste schimbari. Va simtiti ca nou si plin de curaj. Joi si vineri, relatiile sunt cele mai importante aspecte pe ordinea de zi. Sfat: ce s-a terminat, s-a terminat, mergeti mai departe. In acest week-end, luati-va o inghetata, duceti-va in parc si lasati-va mobilul acasa.


BALANTA


Luni, lumea dumneavostra este zguduita precum o barca de furtuna si va este putin mai greu sa va adaptati. Parca nu ati fi dumneavostra, dar e doar o impresie. Dezorientarea nu e tocmai normala la dumneavoastra, iar marti sunteti din nou in forma. Miercuri, creativitatea si legaturile sunt lege – sunteti sufletul oricarui lucru intreprins in aceasta zi. Joi insa, lucrati prea mult ca sa mai aveti timp de flecareala. Vineri, cea mai buna abordare este… „capul plecat“. Nu sunteti suparat, doar ocupat. Sâmbata si duminica, pe de alta parte, inseamna in totalitate relatii – de afaceri, sentimentale si nu numai.


SCORPION


Luni, sunteti tenace ca un razboinic. Puneti pe picioare planuri noi, mentineti comunicarea cu usurinta, iar toate astea se fac la inceputul saptamânii, fara prea multa bataie de cap. Iar aceste tendinte se extind si in restul aspectelor vietii dumneavoastra. Marti si miercuri, sunteti la fel de concentrat acasa, dar eforturile tale pe acest plan au mai putine rezultate. Deocamdata. Câstigati si pierdeti in acelasi timp. Joi si vineri sunt doua zile de-a dreptul miraculoase, mai ales in plan sentimental. Pur si simplu, cuceriti pe cineva cu una dintre aptitudinile dumneavostra. In acest week-end, faceti putina miscare.


SAGETATOR


Luni, analizati prea mult tot ce aveti de facut. Daca munciti, va veti face tot felul de notite. Daca trebuie sa udati gazonul, probabil ca veti desena diferite forme cu furtunul cu apa. Sunteti inclinat spre arta. Marti si miercuri, va intelegeti mai bine cu ceilalti decât in ultima vreme si s-ar putea sa va apropiati foarte mult de cineva. Joi si vineri sunt doua zile neobisnuit de cenusii, având in vedere ca este vara… Trebuie sa-i ascultati pe ceilalti vorbind despre trecut; povestile lor va poate linisti psihic. Sâmbata si duminica sunt exact opusul acestei linisti: asteptati-va la mult zgomot.


CAPRICORN


Luni, taiati atâtea lucruri de pe lista cu ce aveti de facut, incât s-ar putea sa ramâneti fara cerneala. De fapt, s-ar putea sa se inventeze noi premii pentru a va putea recunoaste meritele si realizarile. Acum, ca sunteti in lumina reflectoarelor, ce anume vreti sa faceti mai departe? Atentie la oamenii care ar putea incerca sa capete recunoastere pe meritul dumneavostra la mijlocul saptamânii. Mai ales la cei ale caror planuri implica banii dumneavostra. Joi si vineri, puteti sa scrieti ceva creativ – aveti nevoie de o noua provocare, intr-un nou domeniu. In week-end, va vizitati familia.


VARSATOR


Luni, va simtiti foarte bine in umbra, in deplina previzibilitate. Prietenii dumneavostra se agita foarte mult, dar va pastrati energia. Apoi, marti dimineata, explodati. Totul va surâde. Miercuri e la fel: pur si simplu, radiati. Oamenii va trateaza ca pe o vedeta. Joi si vineri insa, contul dumneavostra din banca nu arata ca cel al unei vedete. Apropo de contul din banca, trebuie sa va faceti contabilitatea! Este posibil ca ceva sa fie in neregula. Sâmbata si duminica, cuvântul de ordine este libertate: sunteti liber ca o pasare si agil ca o pisica. Profitati.


PESTI


Luni, un coleg de munca va poate da solutia la o problema. Trebuie doar sa stiti sa o cereti. Incercati sa cereti frumos ajutorul respectivei persoane. Marti si miercuri, va gânditi atât de mult la visele dumneavoastra, incât va este greu sa faceti diferenta intre realitate si inchipuiri. Joi si vineri, reveniti cu picioarele pe pamânt ca sa ajutati pe cineva sa puna in miscare o masina care nu porneste sau orice are nevoie de un impuls. Sâmbata si duminica, va puteti intoarce la starea visatoare de marti. Mintea dumneavostra incearca probabil sa va transmita ceva.

Exit mobile version