Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec


Veti prelua initiativa si veti da o noua directie planurilor dumneavoastra. Ziua aceasta influenteaza favorabil calatoriile si comertul. Este un moment in care s-ar putea decide ce si cum veti face pentru a reusi.


Taur


Aveti grija cum va alegeti cuvintele. Sunteti deosebit de productiv, dar riscati sa nu va faceti inteles cum trebuie de colegi. Faceti o sedinta si expuneti-va ideile.


Gemeni


Daca nu sunteti sigur suta la suta de ceva, mai bine abandonati si reorientati-va. Altfel v-ati putea pierde credibilitatea. Nu va incapatânati sa ramâneti pe o corabie care se scufunda.


Rac


Veti primi incurajari din familie in legatura cu o schimbare de care va cam indoiti. Totusi, trebuie sa dati dovada de prudenta daca trebuie sa semnati acte si sa va asigurati ca avantajele pe care trebuie sa le obtineti sunt reale.


Leu


Daca intre dumneavoastra si partenerii de afaceri anumite lucruri nu mergeau tocmai bine, acum este momentul unui armistitiu. Lucrurile par sa decurga greoi, dar, in ciuda aparentelor, câstigurile nu se lasa asteptate.


Fecioara


Sunteti nemultumit de rezultatele activitatii dumneavoastra, iar actiunile unora dintre colegi va scot din sarite. Bârfele care va ajung la urechi nu va afecteaza atât de mult pe cât va supara indolenta de care unii dintre colegi se fac vinovati.


Balanta


Ati vrea sa va odihniti câteva zile, dar prietenii si rudele va vor rezerva o surpriza si va vor da planurile peste cap. Aveti grija sa nu faceti excese.


Scorpion


Vi se pare ca timpul trece rapid si nu reusiti sa puneti nimic cap la cap. Suspectati persoana iubita ca va manipuleaza, dar nu aveti curajul sa ii spuneti in fata si va resemnati. Tot raul va fi insa spre bine.


Sagetator


Incercati sa va supuneti unor reguli. Altfel riscati sa va certati cu toata lumea. Placerile marunte va tenteaza mai mult ca oricând.


Capricorn


Ar fi cazul sa faceti ceva progrese, macar in comunicarea cu ceilalti. Va veti intâlni cu un prieten apropiat spre seara.


Varsator


Entuziasmul dumneavoastra este molipsitor. Cei mai tineri din anturaj vor incerca sa va copieze, fiindca se pare ca aveti un succes nebun la sexul opus. Pentru astazi sunt recomandabile activitatile legate de scris.


Pesti


Va amintiti inca de dimineata de un eveniment din trecut si toata ziua veti sta sa va aduceti aminte de momente placute de acum ceva vreme. Acest lucru va afecteaza insa puterea de concentrare.

Exit mobile version