Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec: Timpul inseamna bani, asa ca incercati sa valorificati orice minut. Daca vreti sa aveti succes la serviciu, trebuie sa incercati sa comunicati mai mult cu colegii. Cineva se va simti ofensat de actiunile dumneavoastra, insa e singurul mod in care puteti obtine ceea ce vreti.


Taur: In sfârsit, aveti sansa sa scapati de ceva neplacut, pentru ca o situatie se va rezolva in favoarea dumneavoastra. Cei cu care lucrati nu vor fi prea intelegatori cu dumneavoastra astazi, asa ca unele probleme trebuie sa le rezolvati personal. Nu va grabiti sa-i judecati pe cei din jur.


Gemeni: Lasati-i pe ceilalti sa se agite incercând sa rezolve problemele pe ultima suta de metri. Pastrati-va calmul si incercati sa va bucurati de fiecare moment al zilei, mai ales ca veti avea multe de invatat. Experienta acumulata va va fi de mare folos pe viitor.


Rac: O situatie dificila se stabilizeaza in aceasta perioada, asa ca nu este cazul sa luati masuri drastice. Lasati evenimentele sa se deruleze fara a incerca sa le influentati in vreun fel deznodamântul.


Leu: Daca nu realizati ceea ce v-ati propus pâna la sfârsitul zilei, nu inseamna ca nu ati incercat. Folositi ziua de azi pentru a incerca sa va apropiati de scopurile stabilite. Nu incepeti nimic nou pâna nu ati terminat ceea ce ati inceput.


Fecioara: Pregatiti-va pentru o confruntare de zile mari astazi, insa nu fiti cel care o genereaza. Nu lasati pe nimeni sa intervina in ceea ce aveti de facut la serviciu. Daca vreti sa reusiti, incercati sa indepartati tot ceea ce va poate distrage. Aveti ocazia sa va mariti cercul de prieteni.


Balanta: Nu este momentul sa incercati sa va explicati gesturile sau comportamentul prietenilor sau colegilor. Nu va grabiti insa sa-i judecati pe cei din urma, pentru ca sunt mai multe lucruri pe care nu le cunoasteti. Nu incercati sa schimbati cursul evenimentelor.


Scorpion: Este timpul sa spuneti exact ceea ce gânditi. Nu lasati familia sa va impiedice in indeplinirea lucrurilor pe care vi le-ati propus. Trebuie sa porniti pe cont propriu si sa va asumati riscurile. Nu trebuie sa va temeti ca veti esua in demersurile dumneavoastra.


Sagetator: Mai aveti multe de facut pâna când va veti atinge scopurile, insa trebuie sa aveti rabdare, nu se intâmpla nimic peste noapte. Aveti toate sansele sa va indragostiti, insa nu va lasati atras intr-o aventura, pentru ca poate avea urmari neplacute.


Capricorn: Orice veti dori sa realizati astazi, este important sa mentineti un oarecare echilibru. Veti avea de luat decizii financiare majore. Ar fi bine sa cereti sfatul cuiva care se pricepe mai bine ca dumneavoastra. Tineti-va banii intr-un loc sigur.


Varsator: Cei din jur sunt foarte atrasi de dumneavoastra astazi. Trebuie sa acceptati faptul ca va fi nevoie sa va ajustati programul dupa ceilalti. Incercati sa-i ajutati in ceea ce au de rezolvat si veti primi ajutor atunci când veti avea nevoie. Este posibil sa nu stiti atât de multe pe cât credeati.


Pesti: Faptul ca incercati sa rezolvati o problema, desi nu reusiti, este mult mai apreciat decât lipsa oricarui efort. Aveti multe explicatii de dat, asa ca nu va pierdeti in detalii, pentru ca vor face situatia si mai tensionata. Furia va poate duce la neatentie.

Exit mobile version