Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec: Starea de sanatate sau starea psihica va face sa fiti mult mai rece la ce se petrece in jur. Nu va pasa de nimic, desi apar tot felul de influente care v-ar putea afecta emotional, dar va impuneti sa ramâneti indiferent si impasibil, ca sa nu suferiti inutil.


Taur: Banii sunt uneori o piedica in atingerea unor scopuri, in cazul in care nu sunt la un nivel satisfacator, dar azi reusiti sa depasiti chiar si obstacolele de ordin financiar.


Gemeni: O zi fara nimic iesit din comun, dar tocmai prin monotonia si linistea pe care le inspira va este pe plac. Puteti sa va rupeti de griji, de probleme ori sa leneviti.


Rac: O veste buna rezolva ca prin minune o situatie la care ati tot cautat solutii pâna acum. Ori un prieten apare la momentul cel mai potrivit pentru a va arata ce trebuie facut, ori un superior va da solutia.


Leu: Atmosfera din camin este foarte placuta, datorita aparitiei unei persoane dragi: mama, bunica, o sora, o prietena de suflet, care aduna in jurul ei pe toti ai casei. Surprizele sentimentale sunt si ele aproape, traind momente romantice si tandre alaturi de cel drag.


Fecioara: Trebuie sa luati o decizie ferma, sa va expuneti punctul de vedere cu mult curaj, dar ceva va spune ca nu e momentul cel mai potrivit pentru a va spune parerea. Va este, cumva, teama de o asemenea responsabilitate si va eschivati cât puteti sa aveti ultimul cuvânt.


Balanta: O zi optimista si reusita in plan relational, cu sansa de a va intâlni cu multe persoane, in mijlocul carora va simtiti excelent. Va puteti mari cercul de cunostinte sau faceti planuri de viitor impreuna cu niste amici.


Scorpion: Veselie, bucurie, vesti bune, reusite, toate pot face din aceasta zi un motiv de sarbatoare. Se anunta ceva cu totul deosebit ce va da mai mult curaj si va ridica moralul.


Sagetator: Emotiile care va coplesesc nu sunt prea optimiste. Va incearca invidia, gelozia, nesiguranta, teama, acele emotii negative care va tin captiv intr-o inchisoare si din care nu gasiti, deocamdata, iesire.


Capricorn: Oboseala isi spune cuvântul, chiar daca este doar inceput de saptamâna, si ati putea rabufni in cele mai nepotrivite momente. Orice critica, orice afront la adresa dumneavoastra va scoate din sarite.


Varsator: Relatia dintre tineri si batrâni este foarte dificila, astazi, diferentele de vârsta resim- tindu-se mai intens ca oricând. Se duce o lupta intre generatii, fiecare sustinându-si punctul de vedere cu vehementa.


Pesti: Munciti mult, aveti un program foarte incarcat si nu veti termina azi tot ce aveti in plan. Luati-o incet, nu sunt treburi urgente, ci activitati de durata, ale caror rezultate sunt inca departe.

Exit mobile version