Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec: Este momentul sa va asumati anumite riscuri si veti vedea ca vor da rezultate uimitoare. Cerintele partenerului pot necesita o decizie din partea dumneavoastra. Nu o luati la repezeala, gânditi-va serios inainte de a stabili ceva .


Taur: Trebuie sa stabiliti un echilibru intre emotii si ratiune. Daca lasati sa predomine unul din aceste aspecte, ar putea avea consecinte neplacute pe viitor. Argumentati-va parerile intr-o maniera lucida, insa nu cu duritate.


Gemeni: Nu puteti sa mentineti lucrurile asa cum erau. Daca aveti sansa sa organizati un eveniment sau o intâlnire importanta la serviciu, n-o ratati. Aveti multe idei si oamenii vi le apreciaza si vi le accepta.


Rac: Aveti de luat o decizie importanta, altfel sunteti blocat intr-un proiect care nu prea va convine. Dezbaterea unor subiecte controversate in familie poate fi amuzanta daca nu o luati prea in serios.


Leu: Calatoriile si contactele cu oamenii din strainatate sunt foarte importante pentru dumneavoastra zilele acestea. Sunteti nerabdator sa incepeti o noua etapa in cariera, insa nu sunteti prea sigur cum o veti face.


Fecioara: Trebuie sa va ocupati de reparatii in casa, insa nu faceti cumparaturi nesabuite si nu incepeti investitii fara sa stiti in ce va bagati. Nu mai este cazul sa va bazati pe sfaturile celorlalti.


Balanta: Nu asteptati de la altii ceea ce stiti ca nu pot sa ofere. Pretentiile prea mari pot duce la dezamagire si la frustrari. Partenerul dumneavoastra va incredinteaza un secret important despre trecutul sau, incercati sa tratati acest fapt cu delicatete.


Scorpion: Trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru greselile din trecut si sa fiti constient de lucrurile care v-au tras inapoi. Folositi-va de puterea de convingere pentru a incheia o afacere. Cei din jur sunt foarte interesati de parerile dumneavoastra. Nu faceti un angajament in viata personala inainte de a fi sigur ca asta va doriti.


Sagetator: Aveti tendinta de a privi doar partea rea a lucrurilor si sa puneti accentul pe tot ce este practic si material, excluzând partea spirituala. Nu urmati sfatul cuiva pâna nu ati analizat situatia in detaliu.


Capricorn: Simtiti nevoia sa va schimbati total stilul de viata si sa renuntati la obiceiurile din trecut. Ati avut atâtea pe cap zilele acestea incât ati uitat ce e important pentru dumneavoastra. Redefiniti-va prioritatile si dedicati mai mult timp familiei si prietenilor.


Varsator: Schimbari de natura sociala sau tehnica au loc in jurul dumneavoastra acum si va afecteaza in mod direct. Gasiti noi metode pentru a câstiga niste bani in plus. Situatia financiara se stabilizeaza. O propunere pentru un post mai neobisnuit poate fi raspunsul la ceea ce cautati.


Pesti: Creativitatea dumneavoastra intelectuala pare ca a ajuns intr-o perioada de stagnare. Cu toate acestea, puteti sa va exprimati coerent si sa va argumetati opiniile atunci când vine vorba de ceva important.

Exit mobile version