Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec: Mai mult si mai bine, acesta este principiul dupa care va ghidati in toate aspectele vietii dumneavoastra actuale. Aveti toate sansele sa va indragostiti in aceasta seara, asa ca nu stati in casa, iesiti cu prietenii in oras.


Taur: Discutiile cu colegii va pot da idei noi pe care le veti fructifica in proiectele in derulare. Familia va simte lipsa si ar vrea sa va vada mai des. Dedicati mai mult timp celor dragi. In aceasta dupa-amiaza veti schimba in bine atitudinea cuiva.


Gemeni: Schimbarile survin datorita celor din jur sau a unor circumstante pe care nu le puteti controla. Buna dispozitie ii molipseste pe toti cei cu care intrati in contact astazi.


Rac: Este esential sa puteti ajunge la un compromis cu cei care au pareri diferite de ale dumneavoastra si sa decideti care este cea mai potrivita cale pentru a rezolva o situatie delicata. Nu evitati conflictele,


Leu: Sunteti preocupat de problemele financiare prin care ati trecut in ultima vreme si va gânditi serios sa faceti investitii pe termen lung. Veti lua cu usurinta decizii cu privire la casa sau la cumpararea unei proprietati.


Fecioara: Aveti resentimente fata de anumite persoane apropiate, insa trebuie sa va cântariti bine cuvintele pentru ca este posibil sa raneasca pe cineva fara a fi nevoie. Este nevoie de o schimbare majora in viata dumneavoastra, ati ramas blocat in acelasi loc de prea mult timp si nu ati progresat deloc. Faceti ceea ce trebuie astazi, nu ceea ce este usor.


Balanta: Chiar daca aveti impresia ca stiti ce e mai bine pentru cei apropiati, totusi ar fi bine sa ascultati si doleantele acestora. Faceti-va planurile de dimineata când inca nu se precipita lucrurile.


Scorpion: Trebuie sa gasiti si alte modalitati pentru a va indeplini obiectivele. Cei din jur va cer sfaturi si ajutor, asa ca impartasiti-le din cunostintele si experienta dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unui nou partener, aveti toate sansele sa il gasiti.


Sagetator: Ambitia poate fi o virtute, dar dusa la extrem va poate duce in situatii cam riscante, asa ca e mai bine sa fiti conservator si sa faceti lucrurile conform normelor. Ati devenit cam apatic la serviciu.


Capricorn: Simtiti ca sunteti sustinut emotional de prieteni si anturaj. Ceea ce v-ati propus se realizeaza cu usurinta astazi. Daca voiati demult sa faceti ceva, acum este momentul. Progresati catre un obiectiv stabilindu-va un plan cât mai realist.


Varsator: Simtiti nevoia sa va declarati independenta fata de cei din jur si vreti sa fiti perceput ca o persoana originala. Fiti atent la detaliile care pot sa intoarca totul in favoarea dumneavoastra.


Pesti: Sunteti nostalgic si simtiti nevoia de siguranta si stabilitate. Inca este posibil sa aveti câstig de cauza, nu renuntati pâna când nu stiti sigur ca nu se mai poate face nimic.

Exit mobile version