Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

Berbec: Situatia financiara nu este dintre cele mai bune si sunteti foarte dezamagit de alte si alte plati care apar si pe care nu le puteti tine sub control.


Taur: Ajungeti la o institutie pentru rezolvarea unor probleme si nici nu va vine sa credeti ce bine sunteti primit si cât de usor vi se raspunde la solicitari.


Gemeni: Nu asteptati ca sperantele sa vi se implineasca. Trebuie sa aveti incredere in instincte si totul va merge cum va doriti.


Rac: Pregatiti o calatorie in viitorul apropiat si sunteti preocupat ca toate detaliile sa fie in ordine. Nu puteti pleca la drum asa, la intâmplare, ci vreti sa fie toate bine organizate.


Leu: Intâlnirile sentimentale, mesajele de dragoste, telefoanele de la si catre persoana iubita pot face ziua mult mai placuta.


Fecioara: Daca indoiala s-a strecurat deja in mintea dumneavoastra cu privire la continuitatea unei actiuni, puteti fi sigur ca aceasta nu duce nicaieri.


Balanta: Aduceti echilibru intr-o situatie in care era implicat si un colaborator: o relatie de afaceri, o prietenie, o relatie de serviciu, care zilele trecute ajunsese intr-un punct mai tensionat.


Scorpion: Aveati impresia ca un anumit plan nu inainteaza deloc, erati gata sa renuntati sa mergeti mai departe, dar azi apare un stimulent care va reaprinde interesul pentru acel plan.


Sagetator: Daca ati avut un impas financiar zilele trecute, azi se pare ca-l treceti cu bine, fara sa lase urme. Va achitati o datorie, aduceti niste plati restante la zi.


Capricorn: Ceea ce vi se propune astazi va stimuleaza si va da un chef nebun de schimbare, de miscare, de actiune. Poate este o invitatie sau o vorba buna de la o persoana care va place.


Varsator: Va vine o idee interesanta pe care incepeti sa o si puneti in practica, pentru ca poate fi o solutie buna la activitatile pe care le desfasurati.


Pesti: Planurile la care contribuiti inainteaza atât de usor, incât ati putea sa ajungeti la reusita finala aproape pe nepregatite.

Exit mobile version