Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

BERBEC


O intâlnire romantica, intr-un loc mai putin obisnuit, va va da mari emotii la inceputul saptamânii. Aveti sentimentul ca sunteti personajul principal dintr-o comedie neagra… Comunicarea cu ceilalti va va ajuta sa va incarcati bateriile oferindu-va, in acelasi timp, noi provocari. Miercuri si joi, veti pune bazele unui nou proiect, de amploare, care va aduce satisfactii atât financiare, cât si in plan personal. Vineri, rezistati tentatiei de a va folosi de altcineva pentru a obtine un avantaj. In week-end va veti odihni si veti face planuri de viitor.


TAUR


Oricât de mult ati tine la prietenii si colegii dumneavoastra de serviciu, luni si marti se impune sa dati dovada de fermitate. De asemenea, lucrati din greu in aceste zile – in caz contrar, ati putea rata niste oportunitati imense. Veti avea suficient timp miercuri pentru „pauza de cafea“. Joi si vineri, fiti receptiv fata de ideile celorlalti. Este posibil sa calatoriti, poate chiar cu avionul. In week-end, o neintelegere cu cineva poate duce la un conflict. Din fericire, acesta va fi aplanat destul de repede.


GEMENI


Daca observati ca nu reusiti sa va faceti intelesi, reconsiderati modul in care ati ales sa va expuneti punctul de vedere. De miercuri si pâna vineri, veti fi destul de ocupat, astfel incât va veti cam neglija partenerul. Totodata, sunteti cam frustrati, pentru ca lucrurile nu avanseaza atât de repede cum v-ati dori. Insa, in week-end, va veti redobândi optimismul.


RAC


Incepe sa va ajunga oboseala, asa incât nu este de mirare ca luni si marti va simtiti epuizati. Din pacate, nu va puteti sustrage de la sarcinile care va revin, ca atare incercati sa va detensionati cu o baie fierbinte, prelungita, cu o cina delicioasa ori iesind cu prietenii. Pe parcursul intregii saptamâni, veti pendula intre stari de descurajare si momente de revigorare. In week-end, lasati-va latura excentrica sa iasa la iveala.


LEU


Nu prea aveti chef sa stati la birou. De fapt, nu avei chef sa stati, in general vorbind… Luni si marti, vreti neaparat sa calatoriti. Daca se iveste ocazia unei deplasari in scop de serviciu, veti fi primul care se va arata interesat. Miercuri si joi, faceti impresie buna fara ca macar sa va straduiti in acest scop. In week-end, pareti sa detineti raspunsul pentru orice intrebare. Oricine v-ar cere sfatul, va gasi in dumneavoastra un bun ascultator si un „consilier“ de valoare.


FECIOARA


Numai dumneavoastra stiti de ce nu va convine modul in care decurg niste proiecte, deoarece colegii sunt cât se poate de multumiti. In tot cazul, starea dumneavoastra de spirit nu este deloc buna si aveti tendinta sa va rastiti la toata lumea. Spre mijlocul saptamânii, veti depasi starea aceasta de tensiune si va veti bucura parca mai mult ca oricând de compania persoanei iubite. Vineri va fi o zi incredibil de romantica! In week-end, invatati ceva nou – fie participati la un curs de specializare, fie purtati niste discutii interesante, cu real potential informativ.


BALANTA


La inceputul saptamânii, faceti un fel de experimente: va expuneti cele mai „trasnite“ idei, iar aerul dumneavoastra serios ii determina pe ceilalti sa se intrebe daca nu cumva ar trebui sa va luati un concediu de odihna. Miercuri si joi, va regasiti pe dumneavoastra insiva si renuntati la aceste idei. Vineri, sunteti cam bulversat din motive sentimentale, dar in week-end veti trai clipe unice, pline de romantism.


SCORPION


Cu toate ca aveti o personalitate foarte puternica, la inceputul saptamânii va veti simti mult mai bine si mai relaxati in compania prietenilor. Parca aveti nevoie ca acestia sa va confirme ca sunteti o persoana serioasa, competenta si fermecatoare. In cea de-a doua parte a saptamânii, veti da dovada de multa stapânire de sine si capacitate de sinteza. Sâmbata si duminica, va ocupati de reparatii prin casa – iata o ocazie de a va demonstra talentul si in aceasta directie!


SAGETATOR


Luni si marti, priviti viata prin ochelari cu lentile roz: totul este numai dragoste, armonie si implinire. Miercuri, sunteti mai inclinati ca oricând spre arta – fie mergeti la un concert, fie la o expozitie. Sau poate va cumparati un CD cu ultimul album al formatiei preferate. Joi si vineri, nu va hazardati sa faceti cheltuieli, pentru ca bugetul este destul de firav. In week-end, o discutie s-ar putea prelungi, insa veti avea numai de câstigat.


CAPRICORN


Asa cum spune o vorba, orice este posibil daca va doriti cu adevarat. Luni si marti, sunteti in forma obisnuita, dar miercuri simtiti ca explodati pur si simplu de energie. Acest lucru va va ajuta sa obtineti succese considerabile, cu atât mai mult cu cât sunteti in forma maxima si in cursul zilelor de joi si vineri. Dar acele lucruri care par, cu adevarat, imposibile?… Ei bine, amintiti-va ca nici Roma n-a fost construita intr-o singura zi…


VARSATOR


In grupul dumneavoastra de prieteni au aparut de curând noi membri, pe care va doriti sa-i cunoasteti mai bine. La inceputul saptamânii, sunteti foarte expansiv. Miercuri si joi, disciplina trebuie sa fie litera de lege pentru dumneavoastra: atât in viata personala, cât si in mediul profesional. Vineri, sunteti complet secatuiti de energie – a fost o saptamâna lunga si grea – dar veti avea tot timpul sa va odihniti in week-end.


PESTI


Luni si marti sunt zile norocoase. Nu va grabiti insa sa va cumparati un bilet la loterie, pentru ca nu este vorba despre acel gen de noroc. Insa nu remarcati cum lucrurile incep sa se aseze, treptat, pe directia cea buna? Nu este numai contributia dumneavoastra la mijloc, ci si rezultatul unei conjuncturi favorabile. Daca miercuri sau joi cineva are nevoie de ajutor, nu ezitati sa-i oferiti sprijinul dumneavoastra. Vineri, nimic nu va va parea prea greu. In week-end, v-ar placea sa va inconjurati de prieteni, poate sa dati o petrecere. Chiar asa, de ce nu?…

Exit mobile version