22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalMinistrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Ulterior acesta a scris un mesaj pe Facebook în care recunoaște că a greșit, însă susține că era singur în încăpere, deși pe imagini se poate observa cum discută cu o altă persoană.

Vlad Voiculescu a venit cu precizări pe Facebook, spunând că și-a dat joi masca pentru a comunica mai clar, într-o conferință video, și pentru a bea apă. El mai afirmă că era singur în încăpere, fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

Mesajul lui Vlad Voiculescu:

  • „Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.
  • Eram într-o conferință video, mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.
  • Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.
  • La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”.

Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură….

Posted by Vlad Voiculescu on Monday, March 29, 2021

Conform Ştirilor Pro TV, Voiculescu a fost surprins aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.
La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS. În timp ce se îndrepta către acest birou, reporterii Știrilor Pro TV au încercat să obțină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătății – care între timp își pusese masca – și-a continuat drumul, refuzând să stea de vorbă cu ei.

Expertul în politici de sănătate publică Răzvan Cherecheș a distribuit știrea, cu mesajul:

  • regulile trebuie respectate!

regulile trebuie respectate!

Posted by Razvan Chereches on Monday, March 29, 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS