10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccidentul de pe strada Râului, surprins de o cameră video

Accidentul de pe strada Râului, surprins de o cameră video

-

Accidentul în urma căruia două persoane au decedat a fost suprins de o cameră video amplasată la intersecția străzilor Râului și Câmpia Islaz. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un taximetrist. Acesta din urmă, dar și o pasageră din taxi, au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

Potrivit polițiștilor doljeni, șoferul care a provocat accidentul a decedat pe loc. A murit și o femeie de 39 de ani, din Craiova, pasageră în taxi.

”Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Conducătorul taximetrului și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de 7 ani și un bărbat, ambii din taxi, au fost transportați la spital”, au precizat polițiștii doljeni.

În imaginile suprinse de o cameră video se observă cum taximetristul oprește și acordă prioritate de trecere mai multor autoturisme. Când pătrunde în intersecție este lovit în plin de un BMW, care circula pe strada Râului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS