Acasă Eveniment Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut/Bărbatul a fost găsit

Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut/Bărbatul a fost găsit

Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut
Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut

UPDATE ora 14.15: Bărbatul a fost găsit. Din primele date, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei transmite că Ciprian Marius Mailat a fost dat dispărut după ce în cursul zilei de 21 iunie, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent.

Potrivit poliției, bărbatul de 44 de ani are înălţime: 1.75 m, este slab, are ten deschis, tuns scurt, ochi căprui. La data dispariției purta: tricou negru, pantaloni negri, pantofi sport de culoare neagră, cu bandă roșie.

„Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, transmite Poliția Capitalei, alături de o imagine a bărbatului, conform hotnews.ro

Potrivit descrierii de pe pagina personală de Facebook, Ciprian Mailat a fost redactor-șef la Capital și a mai lucrat la Evenimentul Zilei, Curentul sau Cotidianul.

Citeşte şi: Restricții de circulație pe drumurile naționale din județul Vâlcea

Exit mobile version