Acasă Local Dolj Angajatul DRDP Craiova, rănit în accidentul de la Răcari, a murit

Angajatul DRDP Craiova, rănit în accidentul de la Răcari, a murit

Angajatul DRDP Craiova, rănit în accidentul de la Răcari, a murit
Angajatul DRDP Craiova, rănit în accidentul de la Răcari, a murit

Angajatul de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova care a fost rănit grav în urma accidentului din 24 aprilie a murit la spital, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii instituţiei. În tragicul accident o femeie de 45 de ani, colega bărbatului, şi-a pierdut viaţa.

”Cu toate eforturile, supraomeneşti, depuse de personalul medical, cu toate rugăciunile familiei şi colegilor, colegul nostru rănit în tragicul accident de pe DN 6, din urmă cu 2 săptămâni, nu a reuşit să treacă peste gravitatea rănilor suferite şi a decedat. Suntem alături de familia greu încercată şi vom ajuta cu tot ce este nevoie, ca o adevărată familie ce suntem”, a transmis Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova.

Pe 24 aprilie, echipe DRDP Craiova se aflau pe DN 6, în localitatea Răcari și executau lucrări de decolmatare.

“Pe DN 6, pe raza localităţii Răcari, a avut loc un eveniment rutier foarte, foarte grav. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din Filiaşi. Un bărbat, de 68 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane:

  • o femeie de 45 de ani,
  • un bărbat de 54 de ani. Aceștia efectuau lucrări de întreţinere a carosabilului, pe banda 1”, potrivit IPJ Dolj

Citește și: Românii nu ştiu să se ferească de fraudele online. O treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală, atunci când fac cumpărături online

Exit mobile version