Acasă Eveniment Băuți și fără permis, la volan pe străzile din Dolj

Băuți și fără permis, la volan pe străzile din Dolj

Doi șoferi au fost depistați de polițiștii doljeni conducând pe străzile din Dolj fără permis și sub influența alcoolului. Unul dintre ei se afla și sub influența drogurilor.

La data de 01 mai a.c., ora 18.00, polițiști din cadrul Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Giurgița, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitatea Giurgița.În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

S-a urcat la volan beat, în Gighera

În cursul zilei de ieri, 01 mai, polițiști din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Gighera, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitatea Gighera.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Sub influența alcoolului, în Malu Mare și Calafat

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor, din localitatea Malu Mare.

Întrucât prezenta halena alcoolică, acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara trecută, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat de 46 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CITEȘTE ȘI: Minor din Craiova, reținut după ce a înțepat anvelopele mai multor mașini

Exit mobile version