Acasă Actualitate Cel puțin 19 morți după ce o autostradă din China s-a prăbușit

Cel puțin 19 morți după ce o autostradă din China s-a prăbușit

Foto: aktual24

O porțiune a unei autostrăzi s-a prăbușit miercuri dimineață în sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews.

Optsprezece mașini au căzut după ce o porțiune de autostradă s-a surpat în zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, în urma ploilor puternice din ultimele zile. Conform autorităților locale, cel puțin 19 oameni au murit, iar salvatorii au dus la spitale 30 de persoane, a transmis postul de stat CCTV.

Martorii au declarat presei locale că au auzit un zgomot puternic și au văzut o groapă deschisă în spatele lor, după ce au trecut pe lângă porțiunea de drum chiar înainte de a se prăbuși.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se văd mașini în porțiunea prăbușită, de unde iese fum.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version